- 4 Mayıs 2020
- 27
- 1
- 36
- 27
- Konu Sahibi cilekeshayat
Dünden önceki gün burun estetiği oldum. Delikler böyle görünüyor. Çok moralim bozuk. Git gide düzelir mi görüntüsü deliklerin ve kanatların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şu anki görünümden çok memnun olmadığım için isim vermek istemiyorum.Merhaba geçmiş olsun öncelikle .Bende yakında olacağım karar verdim ama henüz doktor konusunda emin olamıyorum. Hangi şehirde hwngi doktora ne kadar olduğunuz konusunda bilgi verirseniz çok memnun kalırım .
Siz hangi şehirde arıyorsunuz?Merhaba geçmiş olsun öncelikle .Bende yakında olacağım karar verdim ama henüz doktor konusunda emin olamıyorum. Hangi şehirde hwngi doktora ne kadar olduğunuz konusunda bilgi verirseniz çok memnun kalırım .
Dünden önceki gün burun estetiği oldum. Delikler böyle görünüyor. Çok moralim bozuk. Git gide düzelir mi görüntüsü deliklerin ve kanatlarınEki Görüntüle 2644742
benimkide böyleydi şu alçı ve bantları çıkardıktan sonra bi süre daha yanı 1hafta gibi hala öyle görünüyo . Sonra ya gözün alışıyor ya da düzeliyo tam anlayamadım. ç OK tatlı bi görüntü oluyıor ama suanda sadece gözün alışmadı çok normal.Dünden önceki gün burun estetiği oldum. Delikler böyle görünüyor. Çok moralim bozuk. Git gide düzelir mi görüntüsü deliklerin ve kanatlarınEki Görüntüle 2644742
Merhaba ben İstanbul'da yaşıyorum.Siz hangi şehirde arıyorsunuz?
Siz nerde ameliyat oldunuz?benimkide böyleydi şu alçı ve bantları çıkardıktan sonra bi süre daha yanı 1hafta gibi hala öyle görünüyo . Sonra ya gözün alışıyor ya da düzeliyo tam anlayamadım. ç OK tatlı bi görüntü oluyıor ama suanda sadece gözün alışmadı çok normal.
Anlıyorum. Bir kızla konuşmuştum Cemil yurtseven diye bir doktora ameliyat olmuş memnundu ama ben İstanbul’da olmadığım için pek bilmiyorumMerhaba ben İstanbul'da yaşıyorum.
10sene önce adana da serkan sayılıkan yaptı amelytmıSiz nerde ameliyat oldunuz?