Burun estetiği oldum, sizce nasıl?(fotoğraflı)

Herkese merhabaa, çokk uzun araştırmalarımın sonunda ameliyat oldum çok şükür 😂 Yarın tam 2 hafta olacak. Henüz çok ödemli olduğunu hissedebiliyorum (özellikle uç kısmı) ancak yine de yorumlarınızı merak ediyorumm 🥺❤️
Yanlışlıkla ikişer kere yüklemişim her şeyi 🙈

Yüzü tam önden göremediğim için yüzdeki oranını anlayamadım ama doğal duruyor açıkçası. Abartı yok. Güzel olmuş bence, beğendim. Pek de anlamam burun işlerinden ama takma burunlara benzememiş.

bence çok hoş gözüküyor. hayırlı olsun

Yüzü tam önden göremediğim için yüzdeki oranını anlayamadım ama doğal duruyor açıkçası. Abartı yok. Güzel olmuş bence, beğendim. Pek de anlamam burun işlerinden ama takma burunlara benzememiş.
Fotoğraf ekledim, çok teşekkür ederim ❤️

Merhabalar bende ameliyat oldum benimde burnum doğal bazen gözüme büyük geliyor bir tık daha küçük olsa diye düşünüyorum ama geçti artık ama sizinde güzel duruyor

Merhabalar bende ameliyat oldum benimde burnum doğal bazen gözüme büyük geliyor bir tık daha küçük olsa diye düşünüyorum ama geçti artık ama sizinde güzel duruyor
Bana da tam uç kısmı bi tık büyük geliyor ama ödem indikçe biraz daha şekil alır diye umuyorum 🥺

Bana da tam uç kısmı bi tık büyük geliyor ama ödem indikçe biraz daha şekil alır diye umuyorum 🥺
ucu kaldırmamış gibi görünüyor ama şimdi çok ödeminiz var ve önden iyi duruyor yüzünüze böyle yakıştığı için bu şekilde bırakmıştır

bence doğal ve güzel olmuş , beğendim güle güle sorunsuz kullanın inşallah
ben de çok olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çok zorluk ve acı çektiniz mi

bence doğal ve güzel olmuş , beğendim güle güle sorunsuz kullanın inşallah
ben de çok olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çok zorluk ve acı çektiniz mi
Çok teşekkür ederim ödemlerim indikçe şekilleniyor daha mutlu oluyorum :) İnanın beklediğimden çok daha kolay geçti. Acı gerçekten yok yalnızca 1 hafta tamponlar dolayısıyla rahatsızlık var nefes alınamadığı için. Doktorla da alakalıdır tabi ben çok memnun kaldım

Herkese merhabaa, çokk uzun araştırmalarımın sonunda ameliyat oldum çok şükür 😂 Yarın tam 2 hafta olacak. Henüz çok ödemli olduğunu hissedebiliyorum (özellikle uç kısmı) ancak yine de yorumlarınızı merak ediyorumm 🥺❤️
Merhaba ben çok beğendim çok doğal duruyor kime ameliyat oldunuz

Back
X