Burun estetiği oldum, sizce nasıl olmuş? (FOTOĞRAFLI)

Dümdüz değil aslında ameliyathanede çekilen fotoğraflarda belirgin bir kavisi var Dr zamanla o kavis ortaya çıkacak dedi umarim öyledir umarım doktor beni boş yere oyalamiyordur 🙂
Anladım, oturmamış yeni bir burun ise doktorunuzun dediği gibi daha da kavislenir. Özellikle uç kısmında supratif bölge azıcık kavislenirse harika olur. Şu an dediğim gibi sadece kıvrımsız. :KK16:

Yeni üye oldum . Deneme için yazıyorum . Burun ameliyati oldum çok pişmanım 😭😭 psikolojim alt üst oldu . Ne yapacağımı bilmiyorum . 😭😭😭😭 Burun küçücük olmuş . Düzelme imkanı da yok 😭😭😭😭

Yeni üye oldum . Deneme için yazıyorum . Burun ameliyati oldum çok pişmanım 😭😭 psikolojim alt üst oldu . Ne yapacağımı bilmiyorum . 😭😭😭😭 Burun küçücük olmuş . Düzelme imkanı da yok 😭😭😭😭
Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı? Fotoğraf atarsanız daha doğru yorum yapabiliriz. Bazen büyük burunlar yüze uyumlu olsun diye küçültülüyor ama yakışıyor

Resim eklerse.geri silebiliyor muyum acaba ? Bir ay oldu olalı . Keşke zamanı geri alabilsem . Özel hastanede 30bin TL verdim 😭😭😭😭 doktor zamanla duzelir diyor fakat ilk yaptiginda çektiği hali bile görünce ağladım . Ne yapacağımı bilmiyorum . Doktorun ikinci ameliyatı ucretsiz yapma zorunluluğu var mı acaba ? Evden dışarı çıkamıyorum . Psikolojim çok bozuldu .😭😭😭😭

Merhaba ne kadar oldu ameliyat olalı? Fotoğraf atarsanız daha doğru yorum yapabiliriz. Bazen büyük burunlar yüze uyumlu olsun diye küçültülüyor ama yakışıyoro
Resim eklerse.geri silebiliyor muyum acaba ? Bir ay oldu olalı . Keşke zamanı geri alabilsem . Özel hastanede 30bin TL verdim 😭😭😭😭 doktor zamanla duzelir diyor fakat ilk yaptiginda çektiği hali bile görünce ağladım . Ne yapacağımı bilmiyorum . Doktorun ikinci ameliyatı ucretsiz yapma zorunluluğu var mı acaba ? Evden dışarı çıkamıyorum . Psikolojim çok bozuldu .😭😭😭😭
özelden mesaj atabilirsiniz. Yorum yapılınca geri silinmiyor çünkü

Back
X