Burun estetiği oldum yardimlarnizi bekliyorum

cfd_eng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
50
12
3
Merhabalar 18 gun once ameliyat oldum. Alcilarim alindigindaki hali guzel gozukuyordu fakat 2.hafta kontrolune gittikten sonra tekrar bandaj takildi ondan sonra burnum daha buyudu ve kalkti. Kendi burnumun 2 kati bir burna sahibim böyle bir sey basina gelen var mi acaba bu arada derim cok asiri ince

Kbb doktoru arkadaşıma ameliyattan sonra burnumun resmini attım soyle dedi. Sakın bandajları sıkılıp çıkarma seni biliyorum onlar tutmaz zannedersin ama en az 5 gün tut dedi. Neden dedim alçıdan sonra burun çıkınca eğer baskı yapmazsan ödem artar , daha fazla şişme olur. O bantlar çok bastırılarak takılır ki ödemi azaltır. Bende dediğine uydum , ama yinede az şişme oldu .Abartılacak kadar şişmedi ama şişme gerceklesti. Yani alçı cıktından sonra baskı kalkıyormus ve bu nedenle daha fazla şişme görülüyormuş.

Kbb doktoru arkadaşıma ameliyattan sonra burnumun resmini attım soyle dedi. Sakın bandajları sıkılıp çıkarma seni biliyorum onlar tutmaz zannedersin ama en az 5 gün tut dedi. Neden dedim alçıdan sonra burun çıkınca eğer baskı yapmazsan ödem artar , daha fazla şişme olur. O bantlar çok bastırılarak takılır ki ödemi azaltır. Bende dediğine uydum , ama yinede az şişme oldu .Abartılacak kadar şişmedi ama şişme gerceklesti. Yani alçı cıktından sonra baskı kalkıyormus ve bu nedenle daha fazla şişme görülüyormuş.
Yani yine sisler inip alcidan ciktigindaki haline donecek degil mi cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin.Bu halini gordukce pisman oluyorum eski burnum cok inceydi çünkü

Çok zor bir süreç ödemlerin inmesini bekleme her gün farklı bir sima olabilir . korkmayın ilk an begendiğiniz o görüntüyü düşünün , darbe alıp zorlamayın neden olmasın. Deriniz kalıın ise biraz zaman alabiliyormuş . Yeni ameliyat olanlar farkındaysanız sürekli yazıyoruz her dönem belli bir problem oluyor. Bir kaç gün sonra ödemler indikçe acaba burnu yamuk mu diye yazıyoruz :D ben takip ettim hemen hemen herkes de aynı sorunlar oluyor. Burun deliklerim neden eşit değil , burnum böyle kalkık mı olacak , burun ucu sarkık mı , ödem mi sarkık mı anlamıyoruz . Mesela 1. ayımdayım bende aynı soruyu sormuştum . Suan burun ucumda ödem birikti tuhaf bir hal aldı burnum sonra , sag tarafım indi sol tarafım inmedi hissediyorum acaba kıkırdak mı çöktü diye düşündüm :)

Merhabalar 18 gun once ameliyat oldum. Alcilarim alindigindaki hali guzel gozukuyordu fakat 2.hafta kontrolune gittikten sonra tekrar bandaj takildi ondan sonra burnum daha buyudu ve kalkti. Kendi burnumun 2 kati bir burna sahibim böyle bir sey basina gelen var mi acaba bu arada derim cok asiri ince
Benim de bantlı hali o kadar güzeldi ki ne zaman ki çıkardım o zaman şok olmuştum patlıcan gibiydi zamanla o kaba şişlik indi tahminen bir buçuk haftada şimdi yavaş yavaş iniyor ama o ilk halleri çok geçici ben de yolun başındayım o anlamda endişelenme. Bant işlemi aksine ödem ve şişlik için iyi bir çözümmüş zamana bırak en güzeli

Çok zor bir süreç ödemlerin inmesini bekleme her gün farklı bir sima olabilir . korkmayın ilk an begendiğiniz o görüntüyü düşünün , darbe alıp zorlamayın neden olmasın. Deriniz kalıın ise biraz zaman alabiliyormuş . Yeni ameliyat olanlar farkındaysanız sürekli yazıyoruz her dönem belli bir problem oluyor. Bir kaç gün sonra ödemler indikçe acaba burnu yamuk mu diye yazıyoruz :KK70: ben takip ettim hemen hemen herkes de aynı sorunlar oluyor. Burun deliklerim neden eşit değil , burnum böyle kalkık mı olacak , burun ucu sarkık mı , ödem mi sarkık mı anlamıyoruz . Mesela 1. ayımdayım bende aynı soruyu sormuştum . Suan burun ucumda ödem birikti tuhaf bir hal aldı burnum sonra , sag tarafım indi sol tarafım inmedi hissediyorum acaba kıkırdak mı çöktü diye düşündüm :)
Cok tesekkurler umarim dediginiz gibi olur cok stresli bir surec herkesin istedigi gibi olur insallah

Benim de bantlı hali o kadar güzeldi ki ne zaman ki çıkardım o zaman şok olmuştum patlıcan gibiydi zamanla o kaba şişlik indi tahminen bir buçuk haftada şimdi yavaş yavaş iniyor ama o ilk halleri çok geçici ben de yolun başındayım o anlamda endişelenme. Bant işlemi aksine ödem ve şişlik için iyi bir çözümmüş zamana bırak en güzeli
Alci alinip ilk bantli hali guzeldi evet sonra o cikartildi ikinci kez takildi su an patlican gibi gozukuyor bantli hali bile umarim iner sislikler baskalarina bakıyorum 15.gunde muhtesem burunlar benim ameliyat mi kotu gecti doye dusunuyorum sürekli umarim iner cok tesekkurler cevapladiginiz icin

Merhaba simdi nasilsiniz?

Merhaba simdi nasilsiniz?
Kusura bakmayin yeni gordum yazdiginizi sisliklerin büyük bir kismi indi ilk zamankinden cok daha iyi durumda inceldi biraz ama yine de ince burnumdan kemer alininca bi kalinlasma ve basik durma söz konusu

Kusura bakmayin yeni gordum yazdiginizi sisliklerin büyük bir kismi indi ilk zamankinden cok daha iyi durumda inceldi biraz ama yine de ince burnumdan kemer alininca bi kalinlasma ve basik durma söz konusu
Estf. Kemer alininca burun sirti maalesef ince olmuyor. Ucgen seklinin sivri kismini gozunuzde canlandirin kavisi verdiginizde haliyle kalin gozukecektir. Ne kadar cok kavis verilirse o kadar kalinlasir.

Estf. Kemer alininca burun sirti maalesef ince olmuyor. Ucgen seklinin sivri kismini gozunuzde canlandirin kavisi verdiginizde haliyle kalin gozukecektir. Ne kadar cok kavis verilirse o kadar kalinlasir.

Ben ucundan sikayetciydim duz burun istedim ufak kemer vardi ama sirti baya bi alinmis kavis var hafif,simdiden o kisim nasil duzeltilir diye arastiriyorum, sirti daha degismeyecek çünkü:(

Ben ucundan sikayetciydim duz burun istedim ufak kemer vardi ama sirti baya bi alinmis kavis var hafif,simdiden o kisim nasil duzeltilir diye arastiriyorum, sirti daha degismeyecek çünkü:KK43:
Mumkunse gorebilirmiyim fotonuzu. Biz orasi soyle burasi boyle olsun diyoruz ya. Belki ucu o kavis olmadan hos durmayacakti.

Merhabalar ben 2017 Haziranda burun ameliyatı olmuştum 17 yaşındayım bu arada. İlk ay şişlikler gayet normal. Git gide burnunuz küçülecek. Annem bile arada gülüyor ‘kız burnun git gide küçülüyor yok olacak diye korkuyorum :D , diye. O yüzden kafanıza takmayın. Burnun tam halini alması 1 yıl sürüyor zaten. Sevgiler :)

Mumkunse gorebilirmiyim fotonuzu. Biz orasi soyle burasi boyle olsun diyoruz ya. Belki ucu o kavis olmadan hos durmayacakti.
şu an telefonumda sorun var bir kaç gün sonra özelden atabilirim fotoğraf :)

Merhabalar ben 2017 Haziranda burun ameliyatı olmuştum 17 yaşındayım bu arada. İlk ay şişlikler gayet normal. Git gide burnunuz küçülecek. Annem bile arada gülüyor ‘kız burnun git gide küçülüyor yok olacak diye korkuyorum :KK70: , diye. O yüzden kafanıza takmayın. Burnun tam halini alması 1 yıl sürüyor zaten. Sevgiler :)
umarım öyle olur, desteğiniz için teşekkür ederim :)

Back
X