burun estetiği oldum

muhammira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
205
79
98
33
ctesi burun estetiğini oldum nihat kayaya. canım nihat. çok iyi geçti ameiyatım. kendime geldim hemen kusmam vs de olmadı.
şuan şişliğin zirvesindeyim. resmimi ilerleyen zamanlarda koyarım.
korkulacak bişey yok ama 2 gün sıkıntı. saat başı sprey var bi düzgün uyuyamadım :) onun dışında burnum harika olmuş. piyasaya göre hem iyi bir fiyata hem de iyi bir doktor sayesinde kavuştum. çok mutluyum.

ctesi burun estetiğini oldum nihat kayaya. canım nihat. çok iyi geçti ameiyatım. kendime geldim hemen kusmam vs de olmadı.
şuan şişliğin zirvesindeyim. resmimi ilerleyen zamanlarda koyarım.
korkulacak bişey yok ama 2 gün sıkıntı. saat başı sprey var bi düzgün uyuyamadım :) onun dışında burnum harika olmuş. piyasaya göre hem iyi bir fiyata hem de iyi bir doktor sayesinde kavuştum. çok mutluyum.
Aa Nihat kayaya mı oldunuz ? Sanki olumsuz düşünüyordunuz hakkında ben araştırırken görmüştüm de olumsuz yorumları sildirtiyor falan demiştiniz kendisi hakkında hem de sizin burnunuzu yapmak istememişti sanki sonra nasıl ikna oldunuz kendisine

şöyle;
nihat beyin başlığında bir kız varya olumsuz yazan benim kafamı tamamen o karıştırmıştı. eğriydi burnum. kendisinin de eğri olduğunu ve düzelmediğini felan söylemişti. ama resim felan göndermedi. doğal olarak panikledim pimpirikledim. nihata da çok yansıttım. doğal olarak çekmek istemedi. sonra mail attım kendisine, ikna edebildim. güzel de bi mail yazdım.
aslında doktorlar biraz garip. mesela emre üregene gittim muayeneye. bana asla eğrilmeyecek burnun dedi. ama 2. kez görüşmeye gittim, eğrilebilir felan dedi. nihattan farklı bişey de söylemedi. neden 10 bin daha fazla ödiyim ki ona dedim nihat beye oldum. çok ama çok memnunum. resim yüklerim bekleyin.

ben arkadaşımla beraber oldum nihata. ikimiz de memnunuz. bir arkadaşım daha olacak.

62F7B5BA-BB83-401A-BAAF-17EF44FB7761.webp
C54E9AEE-3B97-4A56-B273-5090ABFC8A7F.webp
Ğ

Evet insanlar etkiliyor öyle sonra herkes birbirinin yorumunu görüp etkileniyor garip bi olay☺️ Gerçekten güzel duruyor geçmiş olsun ödemleriniz de vardır mutlaka inince daha hoş durur

16 kasımda oldum. Valla bence bnde pek şişlik de olmadı çok iyi geçti ameliyatım. Cildim çok elastik sanırım. Burun ucunda ödem çok varama

Back
X