- 16 Ekim 2015
- 21
- 5
- 1
- Konu Sahibi jennahamilton
Kızlar burun estetiği olmak isteyenlere gerçekten samimi olarak şunları söylemek istiyorum, burnunuz aynaya her baktığınızda özgüveninizi düşürüyor olabilir, ya da şekli kusurlu olabilir hatta şurası şöyle olsa daha güzel olacağınızı düşünüyor olabilirsiniz çok doğal ben de öyle düşünüyordum ki bu haklı bir şey kusurlar gidince daha güzel olacağımızı düşünürüz hepimiz.Ama burun estetiği her ne kadar insanlar tarafından artık çok kolay gibi lanse edilse de zordur en azından sonrası iyileştikten sonraki kendinize alışma süreci zordur. Mesela benim ameliyat olduğumu çok yakınlarım bile fark etmedi kemik alınmıştı ve ucundaki bozukluk giderilmişti ama babam bile dedi ki bana söylemezsen anlamazdım. Ona rağmen ben kendimi tamamen değişmiş daha kötü olmuş hissettim, biliyorum ki çoğumuzun problemi burnuyla ilgili değil mükemmel olamama kaygısı başkalarından daha güzel olma isteği vs. Şimdi ekstrem burunlar var ciddi anlamda dikkat çeken onlar için bir şey söyleyemem ama kendim gibi olmasa da olur burunlar, dikkat çekmeyen buruna sahip arkadaşlar ilk başta kendinizi sevin tüm her şeyinizi kabullenin ve bunlar benim iyisiyle kötüsüyle diyin ne kadar mutlu olacağınıza kendiniz de şaşıracaksınız,Çünkü çoğu estetik operasyon hüsranla sonuçlanır en iyi olan bile eski halini özlemediğini söyleyemez.Kendinizi bunu olmalıyım diye şartlamayın bana güveninki bir insanın doğal halini sevebilmesi, estetikli halini sevebilmesinden çok daha kolay.