Burun estetiği olmak istiyorum arkadaşlar yardim edin

tubapuskullu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2
0
1
29
İstanbuldayim burun estetiği olmaya karar verdim lütfen olanlar yoruma memnun kaldilarsa yazabilirler mi şuan arastirma içerisindeyim düzgün doktor bulamıyorum hastane ve fiyatda yazarsanız çok memnun olurum

İstanbuldayim burun estetiği olmaya karar verdim lütfen olanlar yoruma memnun kaldilarsa yazabilirler mi şuan arastirma içerisindeyim düzgün doktor bulamıyorum hastane ve fiyatda yazarsanız çok memnun olurum

merhabalar,
yaklaşık bir yıl önce çok detaylı bir araştırma sonucu kendi doktor arkadaşlarımın da bilgilerine danışarak en sonunda dr emre ilhan'a ameliyat olmaya karar verdim. daha önce de bir septoplasti ameliyatı geçirmiştim ve geçtiğimiz hafta salı günü revizyon rhinoplasti ameliyatı oldum. burnum önceden de güzeldi ama mevcut deviasyonum beni rahatsız ediyordu ve bazı nefes alma sorunlarım da vardı. tüm bu sorunlarım düzeltildi ve bugün tamponlarım çıkarıldı, çok ama çok mutluyum.. sonuç harika oldu bence en önemlisi mükemmel nefes alıyorum.. ben de bir doktorum ve dr emre beyi, bir hekim gözüyle güvenle tavsiye edebilirim, fiyatları biraz yüksek gelebilir. vakanın durumuna göre 16.000-20.000 civarında ama verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak eden, çok yetenekli, işine aşık, harika bir hekim..zaten yorumlardan tüm hastalarının memnun olduğunu görebilirsiniz..randevu almak, muayene olmak ve ameliyat olmak biraz zaman alıyor, çok hastası olduğu için ama beklemeye değer..
umarım sizin için en doğru seçimi yaparsınız..

Merhaba, Emre İlhan'a ameliyat olalı 1,5 yıl olacak. Evet fiyatları biraz yüksek ama beklemeye ve verdiğin paraya değer. Emre Bey'i araştırmanı tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsın.

Back
X