onu halen düşünüyorum canım ama doğal yollardan mücadelem bitmedi.yazın hiçbişey yapamadım bu hafta ibrahim saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü satın aldım..Canım meme estetiği düşünüyordun vaz mı geçtin?
onu halen düşünüyorum canım ama doğal yollardan mücadelem bitmedi.yazın hiçbişey yapamadım bu hafta ibrahim saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü satın aldım..
Bi umut...
sen nasılsın peki canım sonrasında sıkıntı yaşadınmı.şuan durumun nasıl..alışabildinmi?İnşallah doğal yoldan büyür de sıkıntı çekmezsin canım..
sen nasılsın peki canım sonrasında sıkıntı yaşadınmı.şuan durumun nasıl..alışabildinmi?
ne güzel canım sevindim senin adına.şimdi göğüs altı ve üstünden ölçülerin kaç cm oldu pekiÇooook iyiyim çok şükür :) İyi ki olmuşum bu ameliyatı çok memnunum sonuçtan :)
canım ben takip ettiklerim yaptım.umarım doğrudur.albümlere tıkladığımda kendi resimlerimide görüyorumda herkes görmüyor inşallah..yalnız takip ettiklerim eskiden 200 kişi değildi sanki yeni sistem biraz karışık geldi72ye 76ydı şimdi 72ye 86 :) Canım bu arada albümünü sadece senin takip ettiklerin görsün istiyorsan "takip ettiklerim"i seç ama beni takip eden herkes görebilir diyorsan ki özel bişi paylaşacaksan önermem "beni takip edenler"i seç. Çünkü senin iznin olmadan isteyen kişi seni takip edebiliyor artık..
canım ben takip ettiklerim yaptım.umarım doğrudur.albümlere tıkladığımda kendi resimlerimide görüyorumda herkes görmüyor inşallah..yalnız takip ettiklerim eskiden 200 kişi değildi sanki yeni sistem biraz karışık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?