Burun estetiği olmaya karar verdim.ne demeli nasıl anlatmalı..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
uzun süre önce konu açmıştım bana ol veya olma diyenler oldu fakat artık kararımı verdim.burnumun ifademi çok değiştirdiğini biliyorum..şuan hangi doktor olmalı ve nasıl bi burun istediğimi anlatırım onu düşünüyorum..tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.tek bildiğim küçük yada dik bi burun istemediğim..yardımcı olursanız sevinirim.

Albüm gizliliği nasıl düzenleniyor arkadaşlar pek anlamadım..takip ettiklerim takip edenler nedir acaba?

Son düzenleme:
canım önemli olan seni neyin mutlu edeceği, zaten uzunca bir sürede düşünmüşsün. Biz kardeşimin benlerini aldırmıştık Barış Çakır'a. Herşeyinden çok çok memnun kaldık. Ama esas ünü burun estetiği. Biz gittiğimizde yurtdışından bile bir çok kişi ona gelmişti, burun için. Bi araştır istersen.

estetik bölümüne açarsanız bdvden daha çok ilgi görcektir bu konu :KK51:

Canım meme estetiği düşünüyordun vaz mı geçtin?
onu halen düşünüyorum canım ama doğal yollardan mücadelem bitmedi.yazın hiçbişey yapamadım bu hafta ibrahim saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü satın aldım..
Bi umut...

merhaba ben iki kere burun ameliyati oldum ilkinde cok arastirmadan bir doktor byldum ve uygundu ama daha sonra cok pisman oldum hem nefes hemde goruntu acisindan. 6 ay once ikinci ameliyatimi oldum ve okadar memnunum ki anlatamam doktorumu tavsiye edebilirim cok basarili bir doktor Huseyin Altun ozel yunuz emre hastanesinde uskudarda

onu halen düşünüyorum canım ama doğal yollardan mücadelem bitmedi.yazın hiçbişey yapamadım bu hafta ibrahim saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü satın aldım..
Bi umut...

İnşallah doğal yoldan büyür de sıkıntı çekmezsin canım..

72ye 76ydı şimdi 72ye 86 :) Canım bu arada albümünü sadece senin takip ettiklerin görsün istiyorsan "takip ettiklerim"i seç ama beni takip eden herkes görebilir diyorsan ki özel bişi paylaşacaksan önermem "beni takip edenler"i seç. Çünkü senin iznin olmadan isteyen kişi seni takip edebiliyor artık..

72ye 76ydı şimdi 72ye 86 :) Canım bu arada albümünü sadece senin takip ettiklerin görsün istiyorsan "takip ettiklerim"i seç ama beni takip eden herkes görebilir diyorsan ki özel bişi paylaşacaksan önermem "beni takip edenler"i seç. Çünkü senin iznin olmadan isteyen kişi seni takip edebiliyor artık..
canım ben takip ettiklerim yaptım.umarım doğrudur.albümlere tıkladığımda kendi resimlerimide görüyorumda herkes görmüyor inşallah..yalnız takip ettiklerim eskiden 200 kişi değildi sanki yeni sistem biraz karışık geldi

Doktorunuz zaten sizin yuzunuze gidecek en guzel burunu seciyor. Resimden gosteriyor ben oyle secmistim

canım ben takip ettiklerim yaptım.umarım doğrudur.albümlere tıkladığımda kendi resimlerimide görüyorumda herkes görmüyor inşallah..yalnız takip ettiklerim eskiden 200 kişi değildi sanki yeni sistem biraz karışık geldi

Şimdi sadece senin takip ettiklerin görür canım, albümlere tıklayınca sadece sen görürsün, sorun yok :)

Arkadaşlar 4 ay önce Ali Mezdeğ'e burun ameliyatı oldum çok memnunum kimse estetik olduğumu anlamıyor.Tek dedikleri güzelleşmişsin botox fln mı yaptırdın.Kesinliklikle Ali beyi öneririm.Eğer giderseniz 13 Haziranda ameliyat olan kızı görmek istiyorum önceki ve sonraki fotoğraflarıma bakın o zaman karar vermeniz çok kolay olacaktır.

Back
X