ben burnumu yaptıralı tam 2 ay 1 hafta oldu ilk açıldığında beğendim ama sanki hiç inmiyor aynı gibi duruyoR. indiğinde tamamen o halini mi alıyor yoksa fark oluyormu kafayı ycem eğer resim paylaşabilirseniz beni çoook fazla rahatlatms olursunuz. Birde ben kapalı teknk oldum acaba açık teknikle arasında çok fark var mıdır?
ben burnumu yaptıralı tam 2 ay 1 hafta oldu ilk açıldığında beğendim ama sanki hiç inmiyor aynı gibi duruyoR. indiğinde tamamen o halini mi alıyor yoksa fark oluyormu kafayı ycem eğer resim paylaşabilirseniz beni çoook fazla rahatlatms olursunuz. Birde ben kapalı teknk oldum acaba açık teknikle arasında çok fark var mıdır?
burnun çok hoş bence bebeğim hele ki yandan harika bi görüntüsü var.. ödemler indiğinde önden de çok güzel olacağa benziyor. benm burnumda çok yavaş indi baya zaman almıştı ödemlerin çekilmesi hatta bende acaba böyle mi kalcak dye korkuyordum.şimdi iyi yani memnunum resimlerime bakabilirsin. arkadaşlarımın arasındasın görebilirsin albümü.
benim cok hosuma gitti senin burnun..cok dogal ve guzel..kapali teknikle degisimler SINIRLI oluyormus..acik olunca formunu daha cok degistirebiliormussun..oyle okudum cogu yerde
canm ben ikinci burun estetiğimi yaklaşık 1 ay önce oldum.ilk ameliyatımdan sonra burnumun tam olarak inmesi ve şekil alması 1 yılı bulmuştu fakat daha sonradan doktorumun vermiş olduğu kremleri kullanmayıp güneşe maruz kaldığım için burnumda hafif egilme oldu ikinci ameliyatımı 1 ay önce bu sebeple oldum ve tamponlarım çıktıktan sonra hafif bir inme oldu tamamen sargılarım açılıncada resmen eski burnumdan büyük bir görünüm vardı şuan hala şiş olduğunu hissedebiliyorum.bununda 1 yıla iniceğini bildiğimden endişelenmiyorum ama bende senin durumundaydım hiç merak etme ama sakın krem ve masajlarını ihmal etme çünkü burnun zaman içinde şekil alarak inceliktir.
canm ben ikinci burun estetiğimi yaklaşık 1 ay önce oldum.ilk ameliyatımdan sonra burnumun tam olarak inmesi ve şekil alması 1 yılı bulmuştu fakat daha sonradan doktorumun vermiş olduğu kremleri kullanmayıp güneşe maruz kaldığım için burnumda hafif egilme oldu ikinci ameliyatımı 1 ay önce bu sebeple oldum ve tamponlarım çıktıktan sonra hafif bir inme oldu tamamen sargılarım açılıncada resmen eski burnumdan büyük bir görünüm vardı şuan hala şiş olduğunu hissedebiliyorum.bununda 1 yıla iniceğini bildiğimden endişelenmiyorum ama bende senin durumundaydım hiç merak etme ama sakın krem ve masajlarını ihmal etme çünkü burnun zaman içinde şekil alarak inceliktir.
merhaba aslı ben aynı doktora ameliyat olduk.aslında aslının burnu muhteşem oldu da biraz sabırsız minnoşumuz :)
şimdi okuyunca merak ettim ikimizede masaj vermedi doktorumuz ?bu bir sıkıntı değildir umarım.
merhaba,aslı ve ben aynı doktora ameliyat olduk.aslında aslının burnu muhteşem oldu da biraz sabırsız minnoşumuz :)
şimdi okuyunca merak ettim ikimizede masaj vermedi doktorumuz ?bu bir sıkıntı değildir umarım.bu güneş kremi uygulaması benimde dikkatimi çekti ?? şimdi kış kremleniyoruz ama güneşe maruz kalınca eğrilik mi oluyormuş bunu bilmiyordum