- 6 Mayıs 2025
- 1
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Mehtappp78
Selamlar..Bir kaç yıl önce olumlu yorumlara aldanarak Adana'da Öznur Doğan Pekedis isimli plastik cerrahi doktoruna burun estetiği oldum.Ancak burnumu mahvetti.Burnumu küçültmek yerine daha da büyüttü.Ameliyat sonrası burnumda kemik eğriliği ve nefes problemi oluştu.Tüm bunlar yetmezmiş gibi burun içi ve burun dışında kabarık ameliyat izleri bırakmış.Ameliyat sonrası hastahaneye giderek kendisine sorunlarımı anlattığımda sert bir tavırla burnunu büyüterek doğal bir görünüme kavuşturdum böylelikle kimse estetik olduğunu anlamaz daha ne istiyorsun diyerek çıkıştı.Çık git ameliyatım var zamanımı çalma diyerek başından savdı.Bir doktor ile görüştüm.Burnumu muayene etti.Bu kadar başarısız bir burun ameliyatı ilk defa görüyorum,burnunu nasıl bir doktora emanet etmişsin düzgün dikiş bile atamamış dedi.Psikolojik olarak çok kötü durumdayım.Aynada burnumu gördükçe durmadan ağlıyorum.Kim burnumu görse yamuk ve büyük bunun neresi estetikli diyor.Doktoru Allah'a havale ediyorum.İkinci kez ameliyat olmaya korkuyorum.Lütfen tavsiye verin.