Burun estetiği pişmanlığım.

Mehtappp78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
1
1
1
25
Selamlar..Bir kaç yıl önce olumlu yorumlara aldanarak Adana'da Öznur Doğan Pekedis isimli plastik cerrahi doktoruna burun estetiği oldum.Ancak burnumu mahvetti.Burnumu küçültmek yerine daha da büyüttü.Ameliyat sonrası burnumda kemik eğriliği ve nefes problemi oluştu.Tüm bunlar yetmezmiş gibi burun içi ve burun dışında kabarık ameliyat izleri bırakmış.Ameliyat sonrası hastahaneye giderek kendisine sorunlarımı anlattığımda sert bir tavırla burnunu büyüterek doğal bir görünüme kavuşturdum böylelikle kimse estetik olduğunu anlamaz daha ne istiyorsun diyerek çıkıştı.Çık git ameliyatım var zamanımı çalma diyerek başından savdı.Bir doktor ile görüştüm.Burnumu muayene etti.Bu kadar başarısız bir burun ameliyatı ilk defa görüyorum,burnunu nasıl bir doktora emanet etmişsin düzgün dikiş bile atamamış dedi.Psikolojik olarak çok kötü durumdayım.Aynada burnumu gördükçe durmadan ağlıyorum.Kim burnumu görse yamuk ve büyük bunun neresi estetikli diyor.Doktoru Allah'a havale ediyorum.İkinci kez ameliyat olmaya korkuyorum.Lütfen tavsiye verin.

Fotoğraf atarsanız belki tarafsız yorum yapabilirim
Bazen uyeler abartiyor gercekten ama bu kadar baska doktorlardan yorum aldigina gore iyi degil demek ki bu uyeninki.

Mehtap dava ac doktora. Baska ne yapabilirsin ki. Revizyon yaptirirsin korkmana gerek yok. Cok iyi doktorlar var. Iyice arastirirsin. Bir de anlamadigim sey bu doktorun tavrini nasil anlamadin daha once.
ben mesela iki doktora gittim. Birinden aglayarak ciktim. Ve sinirle. Cok kaba biriydi. Plastik cerrahti. Sonra bi kbbye gittim. O kadar iyi bir insandi ki o samimiyeti anladim yapmacik da degildi. Karar verdim.
Sen bu doktoru nasil fark etmedin yani? O kisim cok ilginc. Azarlayan doktor mu olur ya.

hemen avukat bul da parani geri al doktordan.

Caresi var uzun buyuk birakmis Allahtan
Seni anliyorum kotu bir surec ama bunlari duzeltecek doktorlar var
Maddi olarak kendini hazirlaman gerekiyor
Sana onerim uzun ve egri oldugu icin
Ugur sahin, kesinlikle cok iyi yapar kapali teknikle yapiyor
Tural fatullayev ve abdulkadir goksel e de sorabilirsin
Hayati kale
Bu isimlerle gorus istersen
Ama sana en uygun ugur sahin bence memnun kalirsin
Uzun ve egri olmasi cok kolay duzeltilebilecek seyler canini sikma

ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak sizin psikolojinizi çok iyi anlıyorum. güvenilir bir doktor olmadan tekrar revizyon işlermine girişmeyin sadece bunu söyleyebilirim. işini hakkaniyetle yapan doktor sayısı çok az maalesef. siz de benim gibi bunu acı bir şekilde tecrübe etmişsinz zaten. psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın bunu demek kolay kendim de yapamıyorum ama başka şansımız yok

Selamlar..Bir kaç yıl önce olumlu yorumlara aldanarak Adana'da Öznur Doğan Pekedis isimli plastik cerrahi doktoruna burun estetiği oldum.Ancak burnumu mahvetti.Burnumu küçültmek yerine daha da büyüttü.Ameliyat sonrası burnumda kemik eğriliği ve nefes problemi oluştu.Tüm bunlar yetmezmiş gibi burun içi ve burun dışında kabarık ameliyat izleri bırakmış.Ameliyat sonrası hastahaneye giderek kendisine sorunlarımı anlattığımda sert bir tavırla burnunu büyüterek doğal bir görünüme kavuşturdum böylelikle kimse estetik olduğunu anlamaz daha ne istiyorsun diyerek çıkıştı.Çık git ameliyatım var zamanımı çalma diyerek başından savdı.Bir doktor ile görüştüm.Burnumu muayene etti.Bu kadar başarısız bir burun ameliyatı ilk defa görüyorum,burnunu nasıl bir doktora emanet etmişsin düzgün dikiş bile atamamış dedi.Psikolojik olarak çok kötü durumdayım.Aynada burnumu gördükçe durmadan ağlıyorum.Kim burnumu görse yamuk ve büyük bunun neresi estetikli diyor.Doktoru Allah'a havale ediyorum.İkinci kez ameliyat olmaya korkuyorum.Lütfen tavsiye verin.
Merhaba benımde burun deliklerim eşit degil maf etti farklı bı doktor revizyon icin doktor onerisi olan yok mu

Merhaba benımde burun deliklerim eşit degil maf etti farklı bı doktor revizyon icin doktor onerisi olan yok mu
Merhaba benimde burun delikleri ikinci ayda hiç eşit değildir şuan üç buçuk ay oldu hâlâ eşitsizlik var ama ilk zamankine göre azaldı ben kalkıkliginda şikayetciyim sizin de daha yeniyse burun delikleriniz için biraz zamana bırakabilirsiniz

Back
X