Yani burnumun günden güne şişmesi normal mi? Bu 1 ay ya da 2 ay içinde mi inmeye başlayacakSanırım yanlışınız "alçı çıktıktan sonra ineceğine" cümleniz ile başlıyor. Çünkü alçı çıktıktan sonra ınmez, tersine burundaki baskı kalktığı için şişmeye ve ödemli halini almaya başlar. Ve bu durum burundan buruna degisir. 1 yila kadar sislikler azalir.
Sigara şişlikleri etkiliyo mu yageçmiş olsun bundan daha fazla şişmez 3. haftadan sonra inmeye başlayacak 25.gün inmeye başladı benim 14. günde doktorumun deyimiyle patlıcan döneminde yani en şiş hali yıkaman dokunman da sorun yok da sigara işi kötü çünkü sigara şişliklerin inmesine engel o yüzden pişman olmamak için içme
Benimki neden inmiyo anlamadım ki ya sigaradan mı acabaBenim gün gün inmişti şişliğim .
9.gün alçı çıktı çokkkkk şişti .
15. gün kendimi beğenip Instagram'a fotoğraf bile yükledim.
20.gün 30.gün derken hiç şişlik kalmadı gün gün indi.
İki sefer ameliyat oldum İkisinde de bu şekilde geçti sürecim
ben sigara içmiyorum ama internette okuduğum her yazıda şişliklerin inmemesine sebep olduğunu öğrendimSigara şişlikleri etkiliyo mu ya
ne güzel şanslı olan ince derililerdensiniz demekki benim burnumun kaş arasından aşağı doğru kısmı ince derili o bölge dediğiniz gibi birinci aydan sonra sıfır şişlik var ama ortasından ucuna kadar kalın derili ve bariz bir şişlik ödem varBenim gün gün inmişti şişliğim .
9.gün alçı çıktı çokkkkk şişti .
15. gün kendimi beğenip Instagram'a fotoğraf bile yükledim.
20.gün 30.gün derken hiç şişlik kalmadı gün gün indi.
İki sefer ameliyat oldum İkisinde de bu şekilde geçti sürecim
böylesizin gibi tecrübeli arkadaşların yazdıkları içime su serpiyor yaşadıklarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler 1. yılımı merakla bekliyorum inşallah her şey çok güzel olurCanım bende burnumu yaptırımı 1.5 sene olucak ve 6 aya akdar bildiğin patlıcan gibi sisti yani:) 6.aydan sonra ufal ufal indi 1.sene de %80 iniyor yabicana şekline en yakin oluyor 2.sene ye doğruda tamamen şeklini aliyor çok çok çok yeni daha lütfen takma şuan bekle bakalim ne olucak 6. Aya kadar sürekli burun değişmeye devam eder
Sağlıkla kal..
Belki de olabilir Ben sigara tüketmiyorum çünkü bir de masaj yapmıştım hafif hafifBenimki neden inmiyo anlamadım ki ya sigaradan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?