Burun estetigi sonrası antibiyotikli kremi ne kadar süre sürdünüz?

Doktorunuza niye sormuyorsunuz? Herkesin ihtiyacina gore belirlenmiştir kremin kullanma suresi. Sizinkini de en iyi doktorunuz belirler.

Süreç oncesinde de sonrasında da devlet hastanesi doktoru bile olsa telefonunu veriyor. Sorabilme ihtimaliniz olmamasini anlayamadim. Boyle bir doktor guven verici olmaz zira.
İstanbul'da ameliyat oldum ve ben başka şehirde oturuyorum.Bu olaylar yüzünden gidemedim bandajımı bile kendim çıkarmak zorunda kaldım.Bandajımı çıkarınca burunda olan yamukluktan ötürü bayağı ağladım ve ailem bu durumumu görünce kliniği arayıp bayağı tartıştılar.Bu olaydan ötürü arayamıyorum zaten bu kremi ne kadar süre kullanacağım diye sorduğum da bir süre kullanmaya devam et demişti.Yani ortalama süre vermedi.Bende hiç değilse birilerinden kullanım süresiyle ilgili bilgi alıp bende o civarlarda kullanmayı düşünüyordum.

İstanbul'da ameliyat oldum ve ben başka şehirde oturuyorum.Bu olaylar yüzünden gidemedim bandajımı bile kendim çıkarmak zorunda kaldım.Bandajımı çıkarınca burunda olan yamukluktan ötürü bayağı ağladım ve ailem bu durumumu görünce kliniği arayıp bayağı tartıştılar.Bu olaydan ötürü arayamıyorum zaten bu kremi ne kadar süre kullanacağım diye sorduğum da bir süre kullanmaya devam et demişti.Yani ortalama süre vermedi.Bende hiç değilse birilerinden kullanım süresiyle ilgili bilgi alıp bende o civarlarda kullanmayı düşünüyordum.
Oncelikle gecmis olsun. Umarim egrilik düzelmiştir. Bende de basta orantisizlik vardi ama daha iyiyim su an. Sebebi şişlikler olabilir. Kremin adi nedir?

Back
X