Burun estetiği sonrası burnum kısa olmuş :(

2.bi dokunustan kirkmayin. Ben de 2.bi operasyonla tam istedigime kavustum. 2. De o kadar uzun surmuyir xaten

.

Evet ben 1 ay bekledim. Benmki de fazla kalkmisti. 2.de oyke kan kusmalari vs..olmadi. ama senn operasyon ne bilmem. Bence 2.ye de gir.

Niye dolgu yaptırdınız ? Bence de olmayın artık daha kötü sonuçlanmasın

Hiç bir ameliyatım kötü sonuçlanmadı ki aslında, ben sürekli değişiklik istediğim için yaptırıyorum.
Dolguyu da burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğu için yer çekiminin etkisi ile ucu düşüyor... Ucunu kaldırtmak için yaptırdım.

Hiç bir ameliyatım kötü sonuçlanmadı ki aslında, ben sürekli değişiklik istediğim için yaptırıyorum.
Dolguyu da burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğu için yer çekiminin etkisi ile ucu düşüyor... Ucunu kaldırtmak için yaptırdım.
Anlıyorum geçmiş olsun ☺️

Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum 😊 sonuçta Her seferinde bir travma oluyor ameliyat

Kavis ve boyu için kemik eklenmesi lazım. Doktor basit iş hallederiz ama önce biraz bekle otursun iyice dedi
Düzeldi mı revizyon oldunuz mu cidden çok kötüyüm bende 😓😓

Back
X