Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kavis ve boyu için kemik eklenmesi lazım. Doktor basit iş hallederiz ama önce biraz bekle otursun iyice dedi2.bi dokunustan kirkmayin. Ben de 2.bi operasyonla tam istedigime kavustum. 2. De o kadar uzun surmuyir xaten
.
Niye dolgu yaptırdınız ? Bence de olmayın artık daha kötü sonuçlanmasın
Anlıyorum geçmiş olsunHiç bir ameliyatım kötü sonuçlanmadı ki aslında, ben sürekli değişiklik istediğim için yaptırıyorum.
Dolguyu da burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğu için yer çekiminin etkisi ile ucu düşüyor... Ucunu kaldırtmak için yaptırdım.
Cesaretinden dolayı tebrik ediyorumHiç bir ameliyatım kötü sonuçlanmadı ki aslında, ben sürekli değişiklik istediğim için yaptırıyorum.
Dolguyu da burun büyümesi geçmeyen bir organımız olduğu için yer çekiminin etkisi ile ucu düşüyor... Ucunu kaldırtmak için yaptırdım.
Cesaretinden dolayı tebrik ediyorumsonuçta Her seferinde bir travma oluyor ameliyat
Çok iyi o zman. iyiki maske kullanıyoruz gizliyorum burnumu böylelikleBilmem ki bende pek travma etkisi olmadı...
Aksine her defasında daha da öz güvenli oldum..
Kesinlikle ben de maskeye şükreder oldumÇok iyi o zman. iyiki maske kullanıyoruz gizliyorum burnumu böylelikle
Düzeldi mı sizin benimde öyle kafayı yiyecm ciddenBeklemek işkence gibi olacak. Benimkinin kısalığı değişecek durumda değil. Aksine daha da küçülecek.
Düzeldi mı revizyon oldunuz mu cidden çok kötüyüm bendeKavis ve boyu için kemik eklenmesi lazım. Doktor basit iş hallederiz ama önce biraz bekle otursun iyice dedi
Sizin kaçıncı aynınız ameliyat üzerinden geçen süreDüzeldi mı revizyon oldunuz mu cidden çok kötüyüm bende![]()
1 ay olacakSizin kaçıncı aynınız ameliyat üzerinden geçen süre