Burun estetiği sonrası burun akıntısı?

missfortunemf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
144
15
28
Tamponlarım iki gün önce çıktı takılıyken de akıyordu çıktı hala sol burnum çok akıyor bide sesim grip sesim gibi bunları yaşayan oldu mu

Bende bir önce oldum ameliyat, sağ kısım akıyor sol taraf tıkalı. Yıkama suyuyla deniyorum bu akıntı bitmiyor

Şu an üzüldüm bayağı çok can sıkıcı çünkü doktorunuz ne dedi peki konuyla ilgili ben yarın görüşcem
Arkadaşlar bu sorunu çözebilen var mı? Gerçekten çok rahatsız edici bir durum yaklaşık 1,5 yıl önce ameliyat oldum o zamandan beri burnum akıyor doktora gittim alerji olabilir dedi ilaç yazdı ama işe yaramadı lütfen yardım edin.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun Bende geçen sene Eylül'de ameliyat oldum burnumu mahvetti doktor et ve kemik eğriliği vardı icerden yani disinda burunda egrilij yoktu benim bende olmuşken burnumun uçuda sarkikti onuda düzeltin dedim neyse ameliyattan sonra kanatlar çöktü burun ucu düştü ve kocaman kare bu burun ucu oldu burun silmek burun temizlemek benim için hayal oldu ve sürekli burnumda akıntı vardı bende burnum akacak ama tıkalı olduğu İçin akamıyo sızıyor saniyodum ama öyle degilmis durum burun eti çok kucuktulurse yada hava yolları daralirsa oluyomus bu sorun bu yazıyı görünce anladım heralde sizdede böyle sorun oluştu o yüzden ilaç falan fayda etmedi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-26-12-26-34-767_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-10-26-12-26-34-767_com.android.chrome.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 136
Back
X