Burun estetiği sonrası burun delikleri

Nazarhnm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
5
0
1
21
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım 19 olacağım bir ay sonra ocakta ameliyat oldum şuan 7.ayım hala ödemlerim var biraz ama burun deliklerim böyle oldu ameliyattan önceki Halide aşırı esitsizdi gördüğünüz gibi ve burun ucum çok düşüktü sizce ameliyat sonrası görünüm delikleri kötü mü? Sanırım kimsenin eşit olmuyormuş zaten benim oncekide aşırı esitsizdi
Screenshot_2022-08-26-13-37-00-900_com.whatsapp.webp

Eklentiler

• InShot_20220826_133757867.webp
    InShot_20220826_133757867.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 331
1. fotoğrafta normal fakat 2. fotoğrafta sağ burun kanadı içeri doğru göçmüş gibi duruyor, açıdan mı bilemedim. Daha yüksek çözünürlüklü ve tam ortadan çektiğin bir resim yüklemen mümkün mü?

Ay yanlış anladım galiba, birinci resim ameliyattan önceki hali mi? Eğer öyleyse önceden pek bir asimetri yokmuş bence... (Ama kolumellada dikiş izi gözüküyor 1. resimde?)

Eğer 2. resim önceki haliyse de, bence ameliyatla epey düzeltmiş doktor.

Bence delikleriniz normal duruyor. Arada ayna varmış gibi eşit olmuyormuş sanırım. Sizinki bence olabildiğince eşit. Siz söylemezseniz ve çok dikkatli bakılmasa anlaşılacağını sanmıyorum.

1. Resim sonrası ise gayet düzgün.

Ay yanlış anladım galiba, birinci resim ameliyattan önceki hali mi? Eğer öyleyse önceden pek bir asimetri yokmuş bence... (Ama kolumellada dikiş izi gözüküyor 1. resimde?)

Eğer 2. resim önceki haliyse de, bence ameliyatla epey düzeltmiş doktor.
Evet önceki hali estetikli halinde dikiş izim zor geçti daha yeni yeni iyileşiyor cildim çok hassas çünkü

Bence delikleriniz normal duruyor. Arada ayna varmış gibi eşit olmuyormuş sanırım. Sizinki bence olabildiğince eşit. Siz söylemezseniz ve çok dikkatli bakılmasa anlaşılacağını sanmıyorum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı çok takıntı yaptım

Back
X