Burun estetiği sonrası burun ucum çok sivri

Cansubayrak

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
2
0
16
29
Burun ameliyatımın 18.günü ve burun ucum çok sivri duruyor sizce geçermi ayrıca ödemlide ama burun ucum çok sert ve sivri.uzun süreli deneyimi tecrübesi olan var mı

Eklentiler

Sert olmasi normal 5 ayima giricem ve yavaş yavaş yumuşadigini hissediyorum artik. Sivri olmuş evet ama bence yüzünüze cok yakişmiş

Merhaba kuzenimde burun estetiği oldu ve tüm o süreçte yanında oldum ameliyattan çıkar çıkmaz neyse o şekilde kaldı ödemler gitti tabi ama çok birşey farketmedi. Elinle sürekli aşağı doğru masaj yap dr söylemiştir belki

Kızlar Ankarada 12bine kapalı rinoplasti oldum. Ameliyat öncesi dr a dudakta kalkma olmaz degil mi dedim o da yok olmaz dedi ama sonuc :’( Bugün 11.günüm dogal bir burun istedim ama suan tam bir domuzum hem burnum havada hem dudagım normalde üst dudagım böyle ince değildi şişlerden böyle tipim anlamadım ama dısarı cıkamıyorum Burnumun alt kısmı taş gibi sert kemer kısmındada nohut gibi bi şişlik var. Bunlar gidicek mi erken mi yorum yapıyorum nolur bi rahatlatın beni

Eklentiler

• E0278C01-D7FF-4791-A4FC-A7B175F24645.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 320
  • 57C98496-A891-47C6-8014-0320EB04B47C.webp
    4 KB · Görüntüleme: 313
merhaba son durumun ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…