Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gecmis olsun.Benimde oyleydi merak etmeyin hatta ne yana donsem o yana egilir hissi vardi..gececek zamanla.Kemiklerin cabuk kaynamasi ve saglam olmasi icin sut ve sut.urunleri alerjiniz yok ise tabii yumurta protein iceren gidalar almalisiniz cabuk iyilesmek icin.Ya ameliyat olalı bir gün oldu burnum yürürken sallanıyor gibi hissediyorum hala alçılı sizde de böyle oldu mu ?
Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için içime su serptiniz dediklerinizi yapacağımMerhaba gecmis olsun.Benimde oyleydi merak etmeyin hatta ne yana donsem o yana egilir hissi vardi..gececek zamanla.Kemiklerin cabuk kaynamasi ve saglam olmasi icin sut ve sut.urunleri alerjiniz yok ise tabii yumurta protein iceren gidalar almalisiniz cabuk iyilesmek icin.
Ne demek her zaman ❤ bir muddet sonra sapasaglam olucak ufak tefek carpmalardan da endiselenme ama koru ilk zamanlar daha hassas.Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için içime su serptiniz dediklerinizi yapacağım![]()
Tamamdır peki normal yaşantıya dönüş sizce kaç gün sürer çünkü şu an çok kalkık hala alçı var ve baya üçgen gibi duruyor moralim çok bozukNe demek her zaman ❤ bir muddet sonra sapasaglam olucak ufak tefek carpmalardan da endiselenme ama koru ilk zamanlar daha hassas.
Normal yasantiya donus size bagli ben ne kadar belli etmesemde 6.ayimda normale dondum ama fiziksel aktivite olarak derseniz ben ilk hafta normal yasama adapte oldum yani hic ameliyat olmamis gibiydim dikislerim haric oyle eskisi gibi mendille silme olayim zordu ama suan super hersey masallah iyiyim.Hala hassasim aman carpmayin aman dokunmayin o benim kiymetlim diye geziyorum :)Tamamdır peki normal yaşantıya dönüş sizce kaç gün sürer çünkü şu an çok kalkık hala alçı var ve baya üçgen gibi duruyor moralim çok bozuk
Umarım sorunsuz bir şekilde geçer sizlere de geçmiş olsun güle güle kullanın darısı banaİlk zamanlar burun emanet gibi oluyor,
Sonradan yapıştırılmış gibi
Zamanla geçer o his
Bende ilk zamanlar öyle hissediyordum ama sonra eski burnundan farkı olmuyor.
1 seneyi doldurdum ben![]()
Dün çok kaşındı aşırı ama üstü bir de alçı olduğunu unuttum tam elimi attım kaşıyayım diye bir baktım alçıya tırnağım tık diye vurdu ama çok hafif ses çıktı sadece nasıl korktum nasıl anlatamam ya nasıl bir işmiş bu böyleNormal yasantiya donus size bagli ben ne kadar belli etmesemde 6.ayimda normale dondum ama fiziksel aktivite olarak derseniz ben ilk hafta normal yasama adapte oldum yani hic ameliyat olmamis gibiydim dikislerim haric oyle eskisi gibi mendille silme olayim zordu ama suan super hersey masallah iyiyim.Hala hassasim aman carpmayin aman dokunmayin o benim kiymetlim diye geziyorum :)
Hayır ağrı olmuyor 3 4 gün yani tampon alinana kadar nefes alamiyorsun okadarBen de yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedimcok ağrı sizi oluyor mu?