Burun estetiği sonrası burunda sallanma hissi

Darkskyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2019
139
30
13
Ya ameliyat olalı bir gün oldu burnum yürürken sallanıyor gibi hissediyorum hala alçılı sizde de böyle oldu mu ?

Ya ameliyat olalı bir gün oldu burnum yürürken sallanıyor gibi hissediyorum hala alçılı sizde de böyle oldu mu ?
Merhaba gecmis olsun.Benimde oyleydi merak etmeyin hatta ne yana donsem o yana egilir hissi vardi..gececek zamanla.Kemiklerin cabuk kaynamasi ve saglam olmasi icin sut ve sut.urunleri alerjiniz yok ise tabii yumurta protein iceren gidalar almalisiniz cabuk iyilesmek icin.

Merhaba gecmis olsun.Benimde oyleydi merak etmeyin hatta ne yana donsem o yana egilir hissi vardi..gececek zamanla.Kemiklerin cabuk kaynamasi ve saglam olmasi icin sut ve sut.urunleri alerjiniz yok ise tabii yumurta protein iceren gidalar almalisiniz cabuk iyilesmek icin.
Çok çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için içime su serptiniz dediklerinizi yapacağım 💓

Ne demek her zaman ❤ bir muddet sonra sapasaglam olucak ufak tefek carpmalardan da endiselenme ama koru ilk zamanlar daha hassas.
Tamamdır peki normal yaşantıya dönüş sizce kaç gün sürer çünkü şu an çok kalkık hala alçı var ve baya üçgen gibi duruyor moralim çok bozuk

İlk zamanlar burun emanet gibi oluyor,
Sonradan yapıştırılmış gibi 😅
Zamanla geçer o his
Bende ilk zamanlar öyle hissediyordum ama sonra eski burnundan farkı olmuyor.
1 seneyi doldurdum ben 😊

Tamamdır peki normal yaşantıya dönüş sizce kaç gün sürer çünkü şu an çok kalkık hala alçı var ve baya üçgen gibi duruyor moralim çok bozuk
Normal yasantiya donus size bagli ben ne kadar belli etmesemde 6.ayimda normale dondum ama fiziksel aktivite olarak derseniz ben ilk hafta normal yasama adapte oldum yani hic ameliyat olmamis gibiydim dikislerim haric oyle eskisi gibi mendille silme olayim zordu ama suan super hersey masallah iyiyim.Hala hassasim aman carpmayin aman dokunmayin o benim kiymetlim diye geziyorum :)

İlk zamanlar burun emanet gibi oluyor,
Sonradan yapıştırılmış gibi 😅
Zamanla geçer o his
Bende ilk zamanlar öyle hissediyordum ama sonra eski burnundan farkı olmuyor.
1 seneyi doldurdum ben 😊
Umarım sorunsuz bir şekilde geçer sizlere de geçmiş olsun güle güle kullanın darısı bana 😊

Normal yasantiya donus size bagli ben ne kadar belli etmesemde 6.ayimda normale dondum ama fiziksel aktivite olarak derseniz ben ilk hafta normal yasama adapte oldum yani hic ameliyat olmamis gibiydim dikislerim haric oyle eskisi gibi mendille silme olayim zordu ama suan super hersey masallah iyiyim.Hala hassasim aman carpmayin aman dokunmayin o benim kiymetlim diye geziyorum :)
Dün çok kaşındı aşırı ama üstü bir de alçı olduğunu unuttum tam elimi attım kaşıyayım diye bir baktım alçıya tırnağım tık diye vurdu ama çok hafif ses çıktı sadece nasıl korktum nasıl anlatamam ya nasıl bir işmiş bu böyle 🤦🏼‍♀️

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim😁 cok ağrı sizi oluyor mu?

Back
X