Arkadaşlar 1 ay önce burun ameliyati oldum ufak kusurlar için girdim burnumu çok değiştir di ve şimdi burnumda ters v derformitesi var bu burna alişamiyorum evden cikamiyorum işime donemiyorum eski burnumu çok özlüyorum. etrafımda burunumla ilgili bir şey sordugumda azarliyorlar beni biktik bu konudan artik kimseyle konusamiyorum bu durumu yasan var mi ?o doktora hakkimi helal etmiyorum ne istedi guzelim burnumdan aynada ki ben degilim hayatimi mahvetti bide gecicek burnun böyle kalmaz çok değişecek diyor evrim mi gecircek 6 ay bekle yapicak bir sey yok diyor .başka doktorlar tekrar revizon gerekiyor ters v deformitesi var onun için kulaktan kıkırdak alınacakmış ya kabusum oldu bu burun çaresiz kaldim resmen hergun Allaha dua ediyorum bu durumdan kurtar beni diye kimse anlamıyor benim doktor bana 6 ay bekle tekrar ameliyat edicem geçmezse bir doktor kafasina gore nasıl bu kadar burnuma müdahale etti aklım almiyor revizyonla duzelicek diyorum ama burnumda ne kemik bırakmış ne kıkırdak ameliyattan önce çok eğlenceli aynaları seven biriydim şimdi hayatım kabusa döndü bu durumun düzeleceğine inanmak istiyorum sanki çıkış yokmuş hiç kimse eski burnumu getiremez çok kotuyum bu durumu yasıyanlar var mı? Nasıl başa çıktılar 1 yıl kötü bir burunla nasl dayandilar sonra revizyonla düzelip mutlu olan var mi ? Geçen gunduzum bu site belki beni rahatlacak bir şeyler vardır diyorum kafayi yiycem artık oysa ne hayallerim vardı hepsini aldı hayatıma devam edemiyorum herkes yaşadığı sıkıntıyı anlatabilir mi ?