Kizlar merhaba. Ameliyat olupta bu sorunu yasayanlar lutfen bi baksin. Şükür sisliklerim biraz indi. Hatta burnumun sis hali bile oldukca güzel. Fakat tek sorunum sivilceler. Öyle koca koca iltihapli da degil isilik gibi putur putur. Once burnumun cevresinde burun kenarlarinda basladi. Eee dedim normal o kadar kapali kaldı hem hava almadi cildim hem yikanmadi. Sonra yayilmaya basladi. Alnim daha da beter oldu . Sonra da yanaklarim da hafif. Ama kırmızı benek benekler. Peeling yaptim biraz yüzüme. Burnuma pek bisey yapamiyorum korktuğum icin doktorum hafif sekilde yapabilirsin dedi sadece tonik yapıyorum o yuzden, ama diger yerlere ne yapsam faydasiz. Yüzüm böyleyken ne disari cikasim var ne makyaj yapasim. Zaten yakismiyor da. Kaş yapayim derken göz mu çıkardım acaba. Normal de cildim de ayda yilda bi sivilce çıkardı. Su halimi goren soka giriyor. Burnumdan cok cildim dikkat cekiyor. Nolur bu gecici bu durum deyin. 12sine randevu aldim cildiyeye. Bakalim belki tedavi olurum. Ama acikcasi tek korkum bunun kalıcı olmasi ve daha da artmasi. Sizden umut bekliyorum hadi gecici deyin de rahat bi nefes alayim :-(
Son düzenleme: