Burun estetigi sonrası cinsellik

Benim doktorum 2 hafta sonra zorlamadan yapabilirsiniz demişti. Kan basıncını yükseltiyormuş Buda kanamaya yol açabilir demişti.

Ben ameliyat olalı 5 ay oldu ve 1 ay sonra düğünüm var. Bu konu ile ilgili sıkıntı yaşayan oldumu cinsellik sonrası burnunda sızlama yada ağrı olan oldumu? Düğün günü gelin olarak mecbur oynıcam ..İşte bu düğün günü oynamak, düğün gecesi ve sonrası günlerde cinsellik bir sorun teşekil eder mi? Düğün öncesi kontrolüm var utanıyorum doktoruma soramaya ama sorucam napim :( İçimizde evliler vardır muhakkak, bu konu ile ilgili yorumlar bekliyorum lütfen.. Düğün günü oynamak ve sonrası cinsellik kafamı çok kurcalayan konular :(

Son düzenleme:
1 haftadan sonra istediğinizi yapabilirsiniz burnunuza çok baskı yapmadan.ameliyatın 1. ayında da biraz sızlama olabilir hafif şişlik bile olabilir kan basıncı yükseldiği zaman özellikle ağrı hissedersin burun tam toparlanmıyor çünkü ama düğün heyecanından zaten burnunu hissetmezsin.:)şimdiden mutluluklar.:)

Ben ameliyat olalı 5 ay oldu ve 1 ay sonra düğünüm var. Bu konu ile ilgili sıkıntı yaşayan oldumu cinsellik sonrası burnunda sızlama yada ağrı olan oldumu? Düğün günü gelin olarak mecbur oynıcam ..İşte bu düğün günü oynamak, düğün gecesi ve sonrası günlerde cinsellik bir sorun teşekil eder mi? Düğün öncesi kontrolüm var utanıyorum doktoruma soramaya ama sorucam napim :( İçimizde evliler vardır muhakkak, bu konu ile ilgili yorumlar bekliyorum lütfen.. Düğün günü oynamak ve sonrası cinsellik kafamı çok kurcalayan konular :(

6 ay olacak ameliyat olalı artık hiçbirşey olmaz merek etme ben sert darbe bile aldım hiçbirsey olmadı.için rahat etsin. şimdiden mutluluklar..

Kesinlikle birsey olmaz. 5 ay uzun bir zaman. Iyilesmistir artik burnun. Rahat ol. Bence doktoruna sormana gerek yok bile. Mutluluklar :)

6 ay olacak ameliyat olalı artık hiçbirşey olmaz merek etme ben sert darbe bile aldım hiçbirsey olmadı.için rahat etsin. şimdiden mutluluklar..

ades.kaya öpüşme esnasında ve sonrasında falan bişi olur diye çok korkuyordum ama tecrübeli arkdaşlarım bişi olmaz diyorsa tamamdır. Geçen hafta rimel sürerken elim dokundu burnuma nasıl moralim bozuldu, psikolojime etki etmiş artık. :) Ama ades.kaya tecrübeni aktardıgın için teşekkür ederim. Artık düğünümde bol bol oynar sonrasında da mutlu günler ve geceler geçirmeye çalışırım. :)

Kesinlikle birsey olmaz. 5 ay uzun bir zaman. Iyilesmistir artik burnun. Rahat ol. Bence doktoruna sormana gerek yok bile. Mutluluklar :)

zyk78, evet canım 5 ay oldu artık. Yukarıda da yazdım bazen telefonla konuşruken elim burnuma değiyordu nasıl moralim bozuluyordu bişi oldu diye, sanırım amelyata girerken çok korktum onan dolayı psikolojime etki etti. :( :)

Bir tecrübeli arkadaşım zyk78 sende tecrübene dayanıp bişi olmaz diyorsa ben artık dügünüm ve sonrasına kontsantre olayaım..Sağlıklı çocuklarım ve mutlu bir yuvam olur umarım :)

Back
X