Burun estetiği sonrası çok ağrı olurmu ?

Meleeqim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
14
0
1
Belçika
Bende burun estetiği olmayı düşünüyorum. Ama çok ağrılımı acaba? Birde insanlar nasıl ağzından nefes alıyor, yani zor olmuyormu?
Ayrıca eklemek isteyen varsa ekleyebilir, ben burda yeniyim :)

Bana gore pek agrili bir ameliyat degil bunyeden bunyeye farklilik gosterirmi bilimiyorum az bir zonklama hafif agriyla bitti benim

Bu arada tamponlar delikli biraz zorlugu var ama gunluk yasimini etkileyecek sekilde degil.burun ameliyati hic korkulacak bir operasyon degilmis .

Benim burun ameliyatı sonrası ağrım çok az oldu. Ameliyattan sonra ağrı kesici veriyolar. Ağrısı geçiyor.Burun ameliyatlarında ağrı tekniğe görede değişiyor. Açık teknikle olanların ağrısı daha fazla oluyormuş. Kapalı teknikle oldum ben ameliyattan sonra ağrım azdı. Tamponlar çıkana kadar ağzından nefes alıyorsun.Şimdi kullanılan tamponların ortası delik ama ortası dolduğu için nefes alamıyorsun.Ağzından nefes aldığın için boğazın ve dudakların çok kuruyor. Özellikle gece yatarken çok zor oluyor. Boğazım kuruduğu sürekli uyanıyordum.

Bende burun estetiği olmayı düşünüyorum. Ama çok ağrılımı acaba? Birde insanlar nasıl ağzından nefes alıyor, yani zor olmuyormu?

hiçbir agrısı yok canım..yarı agızdan yarı burundan alıyorsun ama tamponun slikon tampon olursa.. 1 nisanda oldum..ilk günden nefes alıyordum..zaten bir gece hastanede kal kesin damar yoluyla agrı kesici antibiyotik veriliyor..burnuma doktorumun talimatıyla buz konuldu sabaha kadar..ertesi gün evde de ben devam ettim buz koymaya agrısa bile agrı kesici ve antibiyotige devam ediyorsun buz sayesinde de hafifliyor.. 2.gün ayaga kalktım evi toplamaya basladım ben :):) kullanılan malzeme ve ameliyat tekniği cok önemli tabi doktorda..

Sevgili Meleeqim,

Burun estetiği ameliyatı sırasında lokal anestezi altında olacağınız için ağrı hissetmezsiniz. Ameliyat sonrasında olması muhtemel ağrılar da ağrı kesiciler ile önlenir. Ayrıca sizlerin ağrı eşiği, buruna yapılacak müdahalenin boyutu, kullanılan teknik ve en önemlisi estetik cerrahın tecrübesi burun estetiğinizin başarılı geçmesinin temel ayaklarıdır.

Delikli silikon tampon konulduğunda nefes almanızda çok sorun yaşamazsınız. Ağzınızdan daha çok nefes alırsınız. Ağız kuruluğu oluşabilir. Bunun için de sıvı gıda bolca tüketilir. Nemlendirici dudak kremleri kullanılır. Burun estetiği komplike olmasına rağmen tecrübelerimizin artmasıyla son derece doğal sonuçlar elde ettiğimiz ve başarılı yaptığımız ameliyatların başında gelmektedir. Yüzünüzün merkezine oturan, doku açısından da son derece hassas bir organın iyileşme döneminin ilk evresi eskiye kıyasla son derece konforlu geçmektedir. Sorularınız olursa lütfen iletin.

Sağlıkla kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

ağrısı sızısı yok. sadece ilk birkaç gün sıkıntılı oluyor o da ağızdan nefes alma olayı.grip olduğundaki halini düşün. bir diğer sıkıntı da uyku.malesef 1 hafta falan kontrollü uyumak zorundasın uyuyamıyorsun maalesef

Back
X