• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası çökme

eliffffffffff9810

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
20
2
36
27
Arkadaşlar burun estetiği sonrası çökme neden olur bu durumu yaşayan var mı ? Revizyonda tekrar çökme riski nedir bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim

Doktor hatası diyoruz biz halk arasında :) Bilimsel sebebini her doktor da farklı açıklıyor. Mesela benim doktorum bana “kıkırdakların çok zayıf olduğu için olmuş, ben ameliyatta çöken bölgeye hiç dokunmadım” demişti. Doktorlar bir kılıf buluyorlar bana kalırsa hatalarını örtmek için. Ben ince deriliyim, doktorum kalın derili olsan daha iyi olurdu demişti, arkadaşım kalın deriliydi, ona da doktoru ince derili olsaydın daha iyi olur demiş.

Kapalı teknikle ameliyat olmuştum çok tecrübeli doktorların yapması lazımmış kapalıyı keşke çok daha iyi araştırsaydım o yüzden olmuş benimki
Aynen kapalı istiyordum ben de başlarda ama sonra bunun için çok tecrübeli olmak gerektiğini öğrenince açık olsun yeterki istediğim gibi sorun çıkmasın dedim.

Bunu daha önce biri daha söylemişti👏🏻 açık teknik doktor için daha kolay ama hasta için daha zordur diyorlar, nasıl karar vericez biz😞
Kapalı teknikte hastanın daha ödemsiz ve morluk olmadan süreci atlattığını söylüyorlar ama benim açık olmasına rağmen en ufak morluk ve şişliğim olmadı. Aynı şekilde konuştuğum iki kapalı teknikle olan kişinin aşırı morlukları olmuştu aynı doktora açık teknik olan kişinin hiç morluğu olmadı. Bence kişinin bünyesi ve doktorla alakalı süreç tek sıkıntı burun ucundaki dikiş

Kapalı teknikte hastanın daha ödemsiz ve morluk olmadan süreci atlattığını söylüyorlar ama benim açık olmasına rağmen en ufak morluk ve şişliğim olmadı. Aynı şekilde konuştuğum iki kapalı teknikle olan kişinin aşırı morlukları olmuştu aynı doktora açık teknik olan kişinin hiç morluğu olmadı. Bence kişinin bünyesi ve doktorla alakalı süreç tek sıkıntı burun ucundaki dikiş
Dikiş ve kesilen sinirler ☹️ seninki henüz çok yeni ama hissizlik falan var mı? Bir de hep dikkatimi çekiyor, kbbciler genelde açık tekniği kullanırken plastik cerrahlar kapalı da ısrar ediyor.

Arkadaşlar burun estetiği sonrası çökme neden olur bu durumu yaşayan var mı ? Revizyonda tekrar çökme riski nedir bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim
canim gecmis olsun. burun estetigi sonrasi cokme ameliyat sonrasi sik olarak gorulen komplikasyonlardan, genelde doktorun beceriksizliginden, bazende hastanin dikkat etmemesinden yada kalin deri vs zor burunlarda hastanin kendisine bagli olarakda olabilir biraz da şans işi. burda yuzlerce hasta var bundan şikayet eden.
tavsiyem ikinci ameliyatini ilk oldugun doktora yaptirma, eger burnun cok kotu ise doktoruna dava açmayi dusunuyorsan ilk yil icinde aç bekleme, beklersen kabullenmis oluyorsun senin icin dezavantaj olur ileride.
Faturani almadiysan hemen iste, doktor vermediyse maliyeye sikayet ederim de hemen verirler.

Back
X