- 1 Temmuz 2020
- 20
- 2
- 36
- 27
- Konu Sahibi eliffffffffff9810
Arkadaşlar burun estetiği sonrası çökme neden olur bu durumu yaşayan var mı ? Revizyonda tekrar çökme riski nedir bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kapalı istiyordum ben de başlarda ama sonra bunun için çok tecrübeli olmak gerektiğini öğrenince açık olsun yeterki istediğim gibi sorun çıkmasın dedim.Kapalı teknikle ameliyat olmuştum çok tecrübeli doktorların yapması lazımmış kapalıyı keşke çok daha iyi araştırsaydım o yüzden olmuş benimki
Benim sıkıntım yok çok şükürİkinci ameliyatı düşünüyor musunuz ?
Ya bu doğru mu? Kapalı teknikle çökme kaçınılmaz mı yaniKapalı teknikle ameliyat olmuştum çok tecrübeli doktorların yapması lazımmış kapalıyı keşke çok daha iyi araştırsaydım o yüzden olmuş benimki
Çok geçmiş olsun umarım kolaylıkla çözülebilecek bişeydirYan taraflarında ikinci ayda belli oldu tecrübeli bir cerrah tarafından yapılmadığında kaçınılmaz evet
Bence her ameliyatını kapalı yapanlarda sıkıntı çıkmaz ama genel olarak açık birkaçında kapalı yapıyorsa sorun olabilirÇok geçmiş olsun umarım kolaylıkla çözülebilecek bişeydirdoktorunuz kimdi
Öyle mii çok geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi acaba? Kanatlarda mı yoksa burun sırtında mı çökmeBenim doktorum her ameliyatı kapalı yapıyor sonuç kötü yani
Bunu daha önce biri daha söylemiştiBence her ameliyatını kapalı yapanlarda sıkıntı çıkmaz ama genel olarak açık birkaçında kapalı yapıyorsa sorun olabilir
Kapalı teknikte hastanın daha ödemsiz ve morluk olmadan süreci atlattığını söylüyorlar ama benim açık olmasına rağmen en ufak morluk ve şişliğim olmadı. Aynı şekilde konuştuğum iki kapalı teknikle olan kişinin aşırı morlukları olmuştu aynı doktora açık teknik olan kişinin hiç morluğu olmadı. Bence kişinin bünyesi ve doktorla alakalı süreç tek sıkıntı burun ucundaki dikişBunu daha önce biri daha söylemiştiaçık teknik doktor için daha kolay ama hasta için daha zordur diyorlar, nasıl karar vericez biz
![]()
Dikiş ve kesilen sinirlerKapalı teknikte hastanın daha ödemsiz ve morluk olmadan süreci atlattığını söylüyorlar ama benim açık olmasına rağmen en ufak morluk ve şişliğim olmadı. Aynı şekilde konuştuğum iki kapalı teknikle olan kişinin aşırı morlukları olmuştu aynı doktora açık teknik olan kişinin hiç morluğu olmadı. Bence kişinin bünyesi ve doktorla alakalı süreç tek sıkıntı burun ucundaki dikiş
canim gecmis olsun. burun estetigi sonrasi cokme ameliyat sonrasi sik olarak gorulen komplikasyonlardan, genelde doktorun beceriksizliginden, bazende hastanin dikkat etmemesinden yada kalin deri vs zor burunlarda hastanin kendisine bagli olarakda olabilir biraz da şans işi. burda yuzlerce hasta var bundan şikayet eden.Arkadaşlar burun estetiği sonrası çökme neden olur bu durumu yaşayan var mı ? Revizyonda tekrar çökme riski nedir bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim