Burun estetiği sonrası kirpiklerim dökülmeye başladı....

Berraki

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
214
50
18
33
günde en az 5 tane dökülüyor gözlerimi suyla yıkıyorum elime geliyor hep.. böyle bi durum yaşayan var mı ?

Benim kirpiklerimi herkes çok beğeniyor. İpek kirpik mi diye soranda çok oluyor. Dönem dönem kirpiklerim de dökülme olur.. Sana tavsiyem bir şişede ( ben rimel şişesinde yaptım) hint yağı,tatlı badem yağını koyup karıştır. Geceleri düzenli olarak kullan. Hem kirpiklerin güçlenir hem dökülenler çıkar. Ama sürerken dikkatli ol göze gelince yakıyor.. Ben sadece dökülme dönemlerinde kullanıyorum. Rimel sürdüğümde de çok güzel görünüyor.

Benim de ilk gun cok dokuldu.Simdi korusun diye en azindan arada vazelin suruyorum.Bir de cildimi islak pamukla siliyorum.Yuzume surdugum arnica jel dokuyor sanki biraz

Benim de ilk gun cok dokuldu.Simdi korusun diye en azindan arada vazelin suruyorum.Bir de cildimi islak pamukla siliyorum.Yuzume surdugum arnica jel dokuyor sanki biraz
Ben cildimi ve burun üstümü bastırmadan yüzeysel jelle yıkıyorum:) arınca evet döküyor ama onu kullanmıyorum şuna hala dökülüyor

Tam canım denicem sagoll

Dönemsel dökülme değil bildiğiniz rahat 10 kirpik falan geliyor elime günde

günde en az 5 tane dökülüyor gözlerimi suyla yıkıyorum elime geliyor hep.. böyle bi durum yaşayan var mı ?
) Konu başlığını görünce önce tebessüm ettim çünkü bende yaşadım, sanırım ilaçtan ve yüzdeki gözdeki şişliklerin etkisinden dolayı kirpikler dökülebiliyor doktora sormadım ama yaşadım bu durumu her gün en canlı gözüken en saglam gözüken kirpiklerim yüzüme duşuyordu yada elime geliyordu. hatta şimdide burun kıllarım dikkat çekiyor. gecen gün 3. ay kontrolum vardı 'hocam burun kıllarım fışkırdı amelıyattanmı oldu bu dedim' bana guldu 'etkisi yok sadece eskiden burun öne doğru düşüktü sımdı kaldırdığımız icin ıcındekı kıl gözükür hale geldi aldırabılırsın, lazer yaptırabılırsın sıkıntı olmaz' dedi ama aldırmayada ben yanaşmıyorum alışırım zamanla :-D

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız olmadığıma sevindim desem benim göz çevremde sanki böyle elastikiyeti kayboldu gb tabi şuan 3. Haftamda yıl ilerleyen zamanda toplar ama şu kirpiklerimin dökülmesi umarım durur ‍

Yalnız olmadığıma sevindim desem benim göz çevremde sanki böyle elastikiyeti kayboldu gb tabi şuan 3. Haftamda yıl ilerleyen zamanda toplar ama şu kirpiklerimin dökülmesi umarım durur ‍
merak etmeyin zamanla dökülme duruyor, mesela 2. aya kadar burun ucu hissiz oluyor falan, bunlar olağan şeyler ama gün be gün yavaş yavaş rutine geçiyor insan şuanda geriye döndüğümde 'vay be ne ara 3 ay olmuş' dıyorum :-D

Şu ödemler inse artık bi bende 3. Haftadayım burun sırtı yanlarım epey ödemli bazen böyle kalacak korkusuna kapılıyorum :)

Şu ödemler inse artık bi bende 3. Haftadayım burun sırtı yanlarım epey ödemli bazen böyle kalacak korkusuna kapılıyorum :)
burun ameliyatı olan herkes kapılıyor o vesveselere ben kontrole gıttıgımde halen 'yamuk gıbı geliyor' demiştim doktor 'zamanla geçecek zamanı var sabır gerekiyor eğer sürekli bunu düşünürsen elinde aynayla gezersende birşey değişmeyecek zamanı gelmeden gecemeyecek moralını bozdugunla kalırsın' dedi o zamandan sonra koyverdım gitti :-D yoksa insan ruh hastası olma yoluna doğru gıdıyor

Benim de çok dökülmüştü anestezinin etkisinden diye çok yorum okudum burda 1 ay sürdü sanırım durdu sonra ama ilk 2 hafta yanaklarıma arnica sürdüğümden düşen kirpikler oraya yapışıyordu 10 dan fazlaydı ama gecti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…