Burun Estetiği Sonrası Masaj

Selenn2

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
9
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce burun estetiği oldum. Kemer ve bi tarafa kemere bağlı cıkıntı vardı onları aldırdım. 1 hafta önce alçım çıktı biraz değişik gelmişti. Doktor masaj yapmamı söyledi , o gün bana nasıl yapıcağımı söyledi ama canım çok yandı tam dikkat edemedim, eve geldim 1 - 2 kere yapmaya calıstım ama canım yandı ve acaba burnumu bozarmıyım doğru yere mi yapıyorum diye düşünüyorum ve elleyemiyorum burnumu. İnternette burun masajı yapda diyen var yapma diyende , burun masajı ne işe yarar bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz ? Birde burun masajı yapan arkadaşlara bir sorum olucak , acaba masaj yaparken burun yanlarının yüzle birleştiiği yerimi bastırıorsunuz ( yoksa direk burun üstünde kalan kemiklerimi? Arkadaşlar zor durumdayım bilgilendirirseniz çok mutlu olurum , şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bana da masaj yapmamı söyledi dr. ve çok faydası oldu . bn burnumun üstüne hiç yapmadım canım 1 ay oldu ameliyat olalı hala acıyo üstü. sağa doğru kayma var bnde hafif onun için soldave burnumun yan taraflarına bastırark elimle kıkırdağı kaydırıyorum dedğin gbi çok acı veriyo :) aynı zaman da burun ucuma da yapıyorum bn ilk zamnlar çok zor olmştu ama alıştım artk

Bilgi için çok teşekkür ederim, birazda korkuyorum benimde bitarafta çok olmak üzere iki taraftada çıkıntı vardı onlar gidince oraya bastırınca ya çökerse korkusu oluşuyor. Bide siz yanlardan burun ortasına doğrumu baskı yapıyorsunuz yoksa yüzünüze doğrumu baskı uyguluyorsunuz masajda? :ssz:

Son düzenleme:
Doktorun nasıl yap dediyse oyle yap. Bana burnunun ustune aşağıdan yukarı ypıcan demişti, bende hocam başka turlu yapanlar var demıştım, o hayır sen öyle değil benımdeıdıgm gıbı yapcaksın demıştı. Gerçi benım artık 5 ay oldu masaj falan kalmadı da ilk zamnalar boyle demişti. Bence doktoruna sor onun dedıgı şekilde yap.

Doktorun nasıl yap dediyse oyle yap. Bana burnunun ustune aşağıdan yukarı ypıcan demişti, bende hocam başka turlu yapanlar var demıştım, o hayır sen öyle değil benımdeıdıgm gıbı yapcaksın demıştı. Gerçi benım artık 5 ay oldu masaj falan kalmadı da ilk zamnalar boyle demişti. Bence doktoruna sor onun dedıgı şekilde yap.

tamam canım çok saol

Of su masaj ne zor is ya bnmde ameliyat olali bor ay oluyo .. sen yaptinmi masaj nasi degisiklik varmi simdi ?

Back
X