Burun estetiği sonrası morluklar?

Gizos26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
11
0
1
28
Bayanlar merhaba size bir sorum olucak lütfen beni aydınlatın yoksa kafayı yicem

Burun estetiği oldum 23. günüm filan gözaltı morluklar hala gitmedi ya tabi ki birçoğu gitti fakat sarılık ve birazda koyuluk var hala bu kadar süre içinde geçmemesi normal mi? ve tenim çok hassas ondanda kaynaklı olabilir mi tamamen ne zaman geçer.Lütfen daha önce olanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olsun şimdiden teşekkürler :D

Benimki 2 haftası Feriştah gibi olmak üzere, 4-5 hafta mosmor kaldı. Masaya çarpsam morarırım, vücut işte. Arnica krem sürmüştüm ben, mucize valla. Hem ödemi aldı hem de o mosmor olan şey ertesi gün yeşile dönüyordu. Bir araştır, doktor bana zararı olmaz demişti. Buz da ara ara koymaya devam ettim ama şişliğim çoktu.

Benimki 2 haftası Feriştah gibi olmak üzere, 4-5 hafta mosmor kaldı. Masaya çarpsam morarırım, vücut işte. Arnica krem sürmüştüm ben, mucize valla. Hem ödemi aldı hem de o mosmor olan şey ertesi gün yeşile dönüyordu. Bir araştır, doktor bana zararı olmaz demişti. Buz da ara ara koymaya devam ettim ama şişliğim çoktu.
Duymustum bu kremi tesekkur ederim :D

Back
X