Burun estetiği sonrası nefes alamama

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
103
10 gün önce ameliyatım yapıldı hala nefes alamıyorum tamponlar çıkıp burnumun içi temizlendiğinde alabilmiştim ama o da yine rahat bi nefes değil nefes alıp verirken ses çıkıyordu dar bi yerden geçiyor gibi. Bu durum düzelebilir mi yoksa artık böyle mi olucam :KK43: Burnumu sümküremiyorum çok fazla içime de çekemiyorum içi hala dolu gibi

10 gün önce ameliyatım yapıldı hala nefes alamıyorum tamponlar çıkıp burnumun içi temizlendiğinde alabilmiştim ama o da yine rahat bi nefes değil nefes alıp verirken ses çıkıyordu dar bi yerden geçiyor gibi. Bu durum düzelebilir mi yoksa artık böyle mi olucam :KK43:
Bende 4 senenin sonunda aynı şeyi yaşıyorum. O yüzden bir şey söylemek mantıksız. İlk zamanlar çok güzel nefes alırken şu an alamıyorum. Çok yenisin henüz. Deneyimlemen gerek biraz daha… hala burnunun içinde kurumuş kanlar olabilir

Bilen varsa söylesin ben de o kadar tuzlu su çekiyorum günde dört beş kez, nasıl boşalacak bu burun nefes alsam da aşırı rahatsızım 🙄

Burnun içindeki şişlikler nefes almayı zorlaştırıyor. Bu bir süreç hemen kötü düşünmeyin. Şişlikler her ay biraz daha inmeye başlayacak. Şu an nefes problemi yaşamanız normal. Burun içi şişlikler indikten sonra nefes alamıyorsanız o zaman sorun var demektir. Ama bir kaç ay o burunda tıkanıklık ve rahat nefes alamama problemi oluyor

Arkadaşlar bu konuyu açtıktan birkaç gün sonra nefes alabilmeye başladım. Artık normal burnumdan nefes alıyorum, 17. Gündeyim ama tabi hala içinde şişlik var, ara ara tıkanabiliyor. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar olursa bilgilenmiş olurlar diye yazdım

10 gün önce ameliyatım yapıldı hala nefes alamıyorum tamponlar çıkıp burnumun içi temizlendiğinde alabilmiştim ama o da yine rahat bi nefes değil nefes alıp verirken ses çıkıyordu dar bi yerden geçiyor gibi. Bu durum düzelebilir mi yoksa artık böyle mi olucam :KK43: Burnumu sümküremiyorum çok fazla içime de çekemiyoru
10 gün önce ameliyatım yapıldı hala nefes alamıyorum tamponlar çıkıp burnumun içi temizlendiğinde alabilmiştim ama o da yine rahat bi nefes değil nefes alıp verirken ses çıkıyordu dar bi yerden geçiyor gibi. Bu durum düzelebilir mi yoksa artık böyle mi olucam :KK43: Burnumu sümküremiyorum çok fazla içime de çekemiyorum içi hala dolu gibi
Ben 5 sene önce oldum tamponum çıkınca temizledim ama hala kan birikintisi oluyor içinde senin daha yeni iyice temizlensin rahat nefes alırsın fakat arada sırada tıkanmaların olucak benim hala oluyor , ben bu duruma alıştım fazla kafana takma alışıyorsun

Back
X