Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefes sorununuz düzeldi mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorumArkadaşlar merhaba, burun estetiği olalı bir hafta oldu silikonlar çıkınca iki gün rahattım şimdi nefes alırken zorlanıyorum. Burnumu tertemiz yaptım ama burun deliklerimin içinden bakınca çöküntüler var işaretledim. Bu normal mi?
Bilemedim yaa psikoloiim bozuldu bir daha nefes alamayacağım diyeArkadaşlar siz daha günlüksünüz nefesinizin böyle olması çok normal endişe etmeyin 6.ayında bile açılan var
Tam olarak bundan korkuyorumBenim iki arkadaşımda burun ameliyatından sonra nefes problemi çekti ve malesef geçmedi umarım öyle olmaz. Doktorları herşeyin normal olduğunu söylesede ikiside zorla nefes alıyor ve buda dışardan başkaları tarafından hissediliyor umarım geçer
Çok kötü yaa benim de sorunum yoktu daha önce. Doktorunuzla konuştunuz mu?Bende 3 ay önce ameliyat oldum ve nefes alamıyorum önceden böyle bır skntım yoktu
Kesinlikle hayat kalitesi düşüyor benim 19. Günüm ve psikolojim bozuldu şimdiden. Boğuluyor gibi oluyorum . Umarım doktorların dediği doğrudur da düzelirizKonuştum ödemdir geçer dıyor da benım gırıs kısmında bı darlık var burun delıklerımı küçültmüş bana söylemeden kı delıgım büyük degıldı nasıl düzelecek hıc bılmıyorum hayat kalıtem düştü resmen