Burun estetiği sonrası nefes sıkıntısı

Ozlm01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
183
97
103
39
Arkadaşlar merhaba, burun estetiği olalı bir hafta oldu silikonlar çıkınca iki gün rahattım şimdi nefes alırken zorlanıyorum. Burnumu tertemiz yaptım ama burun deliklerimin içinden bakınca çöküntüler var işaretledim. Bu normal mi?

Eklentiler

• IMG-20210202-WA0002.webp
    IMG-20210202-WA0002.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 254
İnanın çok korkuyorum çünkü burnum eğriydi ancak nefes sıkıntısı çekmiyordum. Görsel açıdan ameliyat oldum burnumun içindeki kanallardan yandan etler tıkıyor o çok canımı sıktı. İnşallah geçicidir dediğiniz gibi yoksa nefes almayan düzgün bir burnun ne anlamı var 😔 çok teşekkür ederim hepinize

Merhaba . Benim de 17. günüm şeklinden şimdiden memnunum ama nefes problemim var az alıyorum bu beni geriyor . Burun içi odemlerim ve alerjim var ilaç kullanıyorum . Umarım zamanla düzelir.

Arkadaşlar merhaba, burun estetiği olalı bir hafta oldu silikonlar çıkınca iki gün rahattım şimdi nefes alırken zorlanıyorum. Burnumu tertemiz yaptım ama burun deliklerimin içinden bakınca çöküntüler var işaretledim. Bu normal mi?
Nefes sorununuz düzeldi mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum :(

Arkadaşlar siz daha günlüksünüz nefesinizin böyle olması çok normal endişe etmeyin 6.ayında bile açılan var

Arkadaşlar siz daha günlüksünüz nefesinizin böyle olması çok normal endişe etmeyin 6.ayında bile açılan var
Bilemedim yaa psikoloiim bozuldu bir daha nefes alamayacağım diye:(( Daha önce ameliyat olan birkaç kişi nasıl nefes alamıyorsun tampon çıktıktan sonra alman gerekirdi bir sorun var diyince daha kötü oldum

Benim iki arkadaşımda burun ameliyatından sonra nefes problemi çekti ve malesef geçmedi umarım öyle olmaz. Doktorları herşeyin normal olduğunu söylesede ikiside zorla nefes alıyor ve buda dışardan başkaları tarafından hissediliyor umarım geçer

Bende 3 ay önce ameliyat oldum ve nefes alamıyorum önceden böyle bır skntım yoktu

Bende 3 ay önce ameliyat oldum ve nefes alamıyorum önceden böyle bır skntım yoktu doktor ödem dıyor ama

Konuştum ödemdir geçer dıyor da benım gırıs kısmında bı darlık var burun delıklerımı küçültmüş bana söylemeden kı delıgım büyük degıldı nasıl düzelecek hıc bılmıyorum hayat kalıtem düştü resmen

Konuştum ödemdir geçer dıyor da benım gırıs kısmında bı darlık var burun delıklerımı küçültmüş bana söylemeden kı delıgım büyük degıldı nasıl düzelecek hıc bılmıyorum hayat kalıtem düştü resmen
Kesinlikle hayat kalitesi düşüyor benim 19. Günüm ve psikolojim bozuldu şimdiden. Boğuluyor gibi oluyorum . Umarım doktorların dediği doğrudur da düzeliriz

bılsem böyle olacağını kesınlıkle yaptırmazdım ben hala üst dudak kısmım sert ve ağzımı çok açamıyorum bunlar normal mı 3 ay oldu

Tabiki normal bünyeden bünyeye değişiyor benimde üst dudağım çok şişti ve uzun süre öyle kaldı hatta dolgu yaptırdım sanıyordu çevremdekiler

Benim de 2 ay olacak ameliyat olalı, hala nefes alamıyorum özellikle geceleri çok tıkanıyor. Bazen keşke olmasaydım diyorum

Back
X