I icepeak Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2023 132 17 28 26 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi icepeak #1 doktor ilk 6 ay ne kadar çok gülersen burnun o kadar yamulur demişti sanki. ben mi yanlış duydum acaba böyle bi şey var mı? burnumda siyah noktalar, pütürler oluşuyor. kemiğe baskı yapmadan sıkıyorum istemsizce. bunun bir zararı olur mu?
doktor ilk 6 ay ne kadar çok gülersen burnun o kadar yamulur demişti sanki. ben mi yanlış duydum acaba böyle bi şey var mı? burnumda siyah noktalar, pütürler oluşuyor. kemiğe baskı yapmadan sıkıyorum istemsizce. bunun bir zararı olur mu?
N nerminis Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2023 758 826 33 9 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi icepeak #2 Yanlis duymussundur bence. Gulmeyle de yamulacaksa yok artik :) Ikinci dedigin hakkinda bilgim yok ama cildin icin sikma bence noktalarini zaten.
Yanlis duymussundur bence. Gulmeyle de yamulacaksa yok artik :) Ikinci dedigin hakkinda bilgim yok ama cildin icin sikma bence noktalarini zaten.