Burun estetiği sonrası normal doğum?

Merhabalar ben 21 yaşındayım geçtiğimiz şubatta rinoplasti ameliyatı oldum ve soruma hiçbir yerde yanıt bulamadım. Burun estetiği sonrası normal doğum yapanlar var mı? Bu durumun sonuçları neler olur? Bu durum hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi lütfen, şimdiden teşekkürler:)
Burunla doğurulmuyor onu biliyorsun değil mi😅

Anestezi geldi aklıma sadece ama onun da nasıl etkisi olur ki ? Ikınırken falan burun zorlanır mı bilmiyorum hiç estetik yaptırmadım 🤪

Uzerinden cok Zaman gectigi icin artik sorun olmaz saniyorum. Ilk bir kac ay agir kaldirmak spor vs yasak hep, dolayisiyla sorun olabilirdi, ancak artik olmaz diye dusunuyorum Ben, ama doktora danismak lazim diye de.

Arkadaş muhtemelen şiddetli ıkınma ile burun zarar görür mü acaba diye endişeleniyor ama üzerinden epey zaman geçmiş. Sorun olmaz artık.

Ya aslinda guldum ama lutfen affedin :) yazamadim isim vardi kaldi oyle.Bunu dr a sorun daha saglikli olur.Sonucta oksursem birsey olurmu? Hapsirsam olurmu? Sorulari kadar masum bir soru.Hatta bunlardan daha aksiyonlu bir soru bu nedenle haklisiniz.Saglikli dogumlar dilerim simdiden..

Back
X