Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben 21 yaşındayım geçtiğimiz şubatta rinoplasti ameliyatı oldum ve soruma hiçbir yerde yanıt bulamadım. Burun estetiği sonrası normal doğum yapanlar var mı? Bu durumun sonuçları neler olur? Bu durum hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi lütfen, şimdiden teşekkürler:)
Uzerinden cok Zaman gectigi icin artik sorun olmaz saniyorum. Ilk bir kac ay agir kaldirmak spor vs yasak hep, dolayisiyla sorun olabilirdi, ancak artik olmaz diye dusunuyorum Ben, ama doktora danismak lazim diye de.
Ya aslinda guldum ama lutfen affedin :) yazamadim isim vardi kaldi oyle.Bunu dr a sorun daha saglikli olur.Sonucta oksursem birsey olurmu? Hapsirsam olurmu? Sorulari kadar masum bir soru.Hatta bunlardan daha aksiyonlu bir soru bu nedenle haklisiniz.Saglikli dogumlar dilerim simdiden..