Siyah noktalar için jelle yıkıyorum ve çok hafif dokunarak suyla duruluyorum.gün icinde de hiç dokunmuyorum zaten dokunlacak halide yok.siyah nokta bandi kullanilabilir mi.bugune kadar hiç siyah noktalari sıkmadım daha once hiç temizleme gereği duymadım ama şimdi çok dikkatimi çekiyorPeeling 2 ay sonrasında çok bastırmamak şartıyla yapılabilir ama sakın siyah noktalarınızı sıkmaya kalkmayın ya da komedon çubuğu ile bastırmayın. Ben ameliyatımdan 1 sene sonra nasılsa oturmuştur diye cilt temizliği yaptırdım bir güzellik merkezine, burun ucumdan çıt diye ses geldi, sonra sola kayma oldu..çok farkedilmese de dikkatli bakınca belli oluyor
evet ameliyat sonrası ödemden ve 2 hafta deri kapalı kaldığından siyah nokta artışı oluyor ve siyah nokta da sıkmadan geçmiyor malesef. Burun bandı kullanılabilir geçici olarak, ama bandı çekerken iki parmağınızla burun deliklerinizi kapatın cok bastırmadan sabitleyinSiyah noktalar için jelle yıkıyorum ve çok hafif dokunarak suyla duruluyorum.gün icinde de hiç dokunmuyorum zaten dokunlacak halide yok.siyah nokta bandi kullanilabilir mi.bugune kadar hiç siyah noktalari sıkmadım daha once hiç temizleme gereği duymadım ama şimdi çok dikkatimi çekiyor
Sen hangi doktora ameliyat oldun?geçmiş olsun.arkadaşlar ameliyat olalı 1 ay oldu. Ve doktorum özellikle hydrafacial cilt bakımı yaptır mutlaka dedi . Yani 1 sene beklemenize gerek yok.
Bende ona revizyon olmayı düşünüyorum.nasil oldu cok guzel olmuştur kesin keşke benimde ilk ameliyatım olsaydı da hiç düşünmez barış çakıra olurdum.barış çakırın revizyon hastasiyla karşılaştınız mı hiç muayeneye gittiğinizde.barış çakır tşk ederim
Yorumlarda Revizyon yapmadığını okuyorum ama ben randevu aldim fotograflarida gördü.cok merak ediyorum revizyon hastalarını.senin önceki hali nasıldı zor bir burun muyduTşk ederim cnm çok güzel oldu ama çok şiş şuanda. Malesef gittiğimde hep görüşmeye gelen kişilerle ve tamponlu kişilerle karşılaştım kontrole gelen hastasını görmedim . Ama hiç düşünmeden ameliyat olun derim. Ben hiç soru bile sormadan gözüm kapalı kendisine güvendim çok şükür ki güvenimin karşılığını aldım.
Cnm öyle şeylere inanma. Kendisi ağzıyla söylüyor ben revizyon yapmıyorum diye nerde söyledim diye. Ben ameliyat olmadan önce çok takip ettim kendisini ayrıca instagramda bir canlı yayınında biri daha sordu revizyon yapmıyor musunuz diye ? O da dediki burnunda çok ufak , göze batmayan bişey varsa doktoruna yönlendiriyorum . Ama çok kötü bir burun olduysa çok problemliyse ameliyat ediyorum dedi. Aslında tam tersini yapmak daha kolay değil mi bence çok adaletli bir doktor. Benım burnum önden iyiydi yandan kötüydü kemerliydi ince deriliyim zor bir burun falan demedi barıs bey . Ama fark baya büyük görüşmeye gidersen benim resimlerimi de görürsün illakiYorumlarda Revizyon yapmadığını okuyorum ama ben randevu aldim fotograflarida gördü.cok merak ediyorum revizyon hastalarını.senin önceki hali nasıldı zor bir burun muydu
Çok tesekkur ederim su anda kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam çünkü ben cok istiyorum barış cakira ameliyat olmayı bu söylediklerin bana umut oldu benim burnum cok sıkıntılı doktor görsün de bakalım ne söyleyecek.muayeneye gidince öncesi sonrası fotoğraf gösteriyor diye biliiyorum sen gördünmü fotoğraflarda revizyonda var mıydı yoksa sadece ilk ameliyatları mı gosteriyorlarCnm öyle şeylere inanma. Kendisi ağzıyla söylüyor ben revizyon yapmıyorum diye nerde söyledim diye. Ben ameliyat olmadan önce çok takip ettim kendisini ayrıca instagramda bir canlı yayınında biri daha sordu revizyon yapmıyor musunuz diye ? O da dediki burnunda çok ufak , göze batmayan bişey varsa doktoruna yönlendiriyorum . Ama çok kötü bir burun olduysa çok problemliyse ameliyat ediyorum dedi. Aslında tam tersini yapmak daha kolay değil mi bence çok adaletli bir doktor. Benım burnum önden iyiydi yandan kötüydü kemerliydi ince deriliyim zor bir burun falan demedi barıs bey . Ama fark baya büyük görüşmeye gidersen benim resimlerimi de görürsün illaki
Cnm barış beyin muayenehanesine gittiğine asistanları sana bir ipod getiriyor. Orda barış beyin hazırlamış olduğu bir sunum var . Öncesi sonrası bir sürü ameliyat görüyorsun. o yetiyor zaten çünkü baya çok :) Sonrasında istersen senin burnuna benzer daha önce ameliyat ettiği hastaları da gösteriyor. Ben istemediğim halde gösterdi örnek olsun diye. Senin randevun ne zaman cnm ??Çok tesekkur ederim su anda kendimi o kadar iyi hissettim ki anlatamam çünkü ben cok istiyorum barış cakira ameliyat olmayı bu söylediklerin bana umut oldu benim burnum cok sıkıntılı doktor görsün de bakalım ne söyleyecek.muayeneye gidince öncesi sonrası fotoğraf gösteriyor diye biliiyorum sen gördünmü fotoğraflarda revizyonda var mıydı yoksa sadece ilk ameliyatları mı gosteriyorlar
Ocakta 1 yılım doluyor o zamana aldım randevuyu çoğu geçti azı kaldi ama artik bir an önce ocak gelsinde muayeneye gideyim diye bekliyorumCnm barış beyin muayenehanesine gittiğine asistanları sana bir ipod getiriyor. Orda barış beyin hazırlamış olduğu bir sunum var . Öncesi sonrası bir sürü ameliyat görüyorsun. o yetiyor zaten çünkü baya çok :) Sonrasında istersen senin burnuna benzer daha önce ameliyat ettiği hastaları da gösteriyor. Ben istemediğim halde gösterdi örnek olsun diye. Senin randevun ne zaman cnm ??
Benzer fotoğraf gösterme işini cok sevdim çünkü benzerleri önemli gitgide iyice heyecanlanıyorumCnm barış beyin muayenehanesine gittiğine asistanları sana bir ipod getiriyor. Orda barış beyin hazırlamış olduğu bir sunum var . Öncesi sonrası bir sürü ameliyat görüyorsun. o yetiyor zaten çünkü baya çok :) Sonrasında istersen senin burnuna benzer daha önce ameliyat ettiği hastaları da gösteriyor. Ben istemediğim halde gösterdi örnek olsun diye. Senin randevun ne zaman cnm ??
Bekleme olayı stresli ben randevu için 5 ay bekledim şansıma ameliyat için beklemedim ama beklemek zor :) Ama sundan emin ol ki barış bey ne olması gerekiyorsa ne yapılması gerekiyorsa yapacaktırBenzer fotoğraf gösterme işini cok sevdim çünkü benzerleri önemli gitgide iyice heyecanlanıyorum
Ameliyat gününü nasıl belirlediniz?muayene kaç dakika sürüyor muayene nasıl geçiyor?ameliyat tarihini geç bir zamana mı veriyorlar yoksa yoğunluğuna göre mi değişiyor.benim doktorada cok sorum olacak ayrıntılı anlatmak istiyorum cok fazla kusur var burnumda hepsi tek ameliyatta çözülsün istiyorumBekleme olayı stresli ben randevu için 5 ay bekledim şansıma ameliyat için beklemedim ama beklemek zor :) Ama sundan emin ol ki barış bey ne olması gerekiyorsa ne yapılması gerekiyorsa yapacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?