Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kanatlarda hiç sertlik olmadı orası nasıl sert oluyor merak ettim mesela peçeteyle burnunuzu silerlen içe gitmiyor mu? Ucundaki sertlik var yeni yeni sanki yumuşamaya başladı.Merhaba arkadaşlar burun estetiği sonrası burun ucu ve kanatlardaki sertlik ne zaman yumuşamaya başladı
burun ucu kadar sert olmuyor kanatlar ama yinede mesela ameliyat olmamış bir buruna göre kanatlar sert oluyor peçete ile eskisi gibi kapatıp silemiyorum burnumuBenim kanatlarda hiç sertlik olmadı orası nasıl sert oluyor merak ettim mesela peçeteyle burnunuzu silerlen içe gitmiyor mu? Ucundaki sertlik var yeni yeni sanki yumuşamaya başladı.
Evet bende öyle çok özledim peçete ile silemiyorum halaAmeliyat olalı 8,5 ay oldu burun ucum hala sert, kanatlar ise eh işte.. ama hala peçete ile silemiyorum ya da elimle bastırıp kapatarak temizleyemiyorum![]()
Ersoy Tufan canım ben çok memnunumMerhaba kimde ameliyat oldunuz memnun musunuz bende ameliyat olucam yardımcı olabilirmisiniz
Anlıyorum. Kaç ay oldu sizin?burun ucu kadar sert olmuyor kanatlar ama yinede mesela ameliyat olmamış bir buruna göre kanatlar sert oluyor peçete ile eskisi gibi kapatıp silemiyorum burnumu
6. Ay bitti 7 ye giriş yaptımAnlıyorum. Kaç ay oldu sizin?
Mesela 3. Ay ile şuan arasında burnunuzda nasıl bir değişim oldu?6. Ay bitti 7 ye giriş yaptım
Ben orta ciltliyim yani ucu top gibiydi mesela benim ucunun şişliği ve yanlarının şişliği baya indi tabi hala ödem vardır 1 senede tamamen geçtiği için ama fark ediyor siz kendiniz farketmeseniz bile çevremdeki insanlar burnunun şişliği ne kadar inmiş diye tepki vermişlerdi biz her gün aynaya bakmadan çok algılayamıyorumMesela 3. Ay ile şuan arasında burnunuzda nasıl bir değişim oldu?
Doğrudur bende resimlerden bazen anlıyorum. Yoksa her gün aynı sanki. Benim de ucum hafif top gibiBen orta ciltliyim yani ucu top gibiydi mesela benim ucunun şişliği ve yanlarının şişliği baya indi tabi hala ödem vardır 1 senede tamamen geçtiği için ama fark ediyor siz kendiniz farketmeseniz bile çevremdeki insanlar burnunun şişliği ne kadar inmiş diye tepki vermişlerdi biz her gün aynaya bakmadan çok algılayamıyorum
Eski burnumun ucu da top gibiydi zaten çok da sivri sevmiyorum benDoğrudur bende resimlerden bazen anlıyorum. Yoksa her gün aynı sanki. Benim de ucum hafif top gibi
Benimde aynı şekildeEski burnumun ucu da top gibiydi zaten çok da sivri sevmiyorum ben![]()