Burun estetiği sonrası sertlik

melis_kya

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
55
15
8
26
Merhaba arkadaşlar burun estetiği sonrası burun ucu ve kanatlardaki sertlik ne zaman yumuşamaya başladı

Eşim haziran ayında burun estetiği oldu yeni yeni yumuşamaya başladı ama hala ufak sertlikler var doktorunda söylemiştir belki tam düzelmesi 1,5 - 2 yıl sürüyor

Merhaba arkadaşlar burun estetiği sonrası burun ucu ve kanatlardaki sertlik ne zaman yumuşamaya başladı
Benim kanatlarda hiç sertlik olmadı orası nasıl sert oluyor merak ettim mesela peçeteyle burnunuzu silerlen içe gitmiyor mu? Ucundaki sertlik var yeni yeni sanki yumuşamaya başladı.

Ameliyat olalı 8,5 ay oldu burun ucum hala sert, kanatlar ise eh işte.. ama hala peçete ile silemiyorum ya da elimle bastırıp kapatarak temizleyemiyorum :KK45:

Benim kanatlarda hiç sertlik olmadı orası nasıl sert oluyor merak ettim mesela peçeteyle burnunuzu silerlen içe gitmiyor mu? Ucundaki sertlik var yeni yeni sanki yumuşamaya başladı.
burun ucu kadar sert olmuyor kanatlar ama yinede mesela ameliyat olmamış bir buruna göre kanatlar sert oluyor peçete ile eskisi gibi kapatıp silemiyorum burnumu

Mesela 3. Ay ile şuan arasında burnunuzda nasıl bir değişim oldu?
Ben orta ciltliyim yani ucu top gibiydi mesela benim ucunun şişliği ve yanlarının şişliği baya indi tabi hala ödem vardır 1 senede tamamen geçtiği için ama fark ediyor siz kendiniz farketmeseniz bile çevremdeki insanlar burnunun şişliği ne kadar inmiş diye tepki vermişlerdi biz her gün aynaya bakmadan çok algılayamıyorum

Ben orta ciltliyim yani ucu top gibiydi mesela benim ucunun şişliği ve yanlarının şişliği baya indi tabi hala ödem vardır 1 senede tamamen geçtiği için ama fark ediyor siz kendiniz farketmeseniz bile çevremdeki insanlar burnunun şişliği ne kadar inmiş diye tepki vermişlerdi biz her gün aynaya bakmadan çok algılayamıyorum
Doğrudur bende resimlerden bazen anlıyorum. Yoksa her gün aynı sanki. Benim de ucum hafif top gibi

Back
X