Burun estetiği sonrası sigara !

Hnd21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
21
1
1
33
Kızlar mrb bende yeni üyeyim ve daha yeni burun ameliyatı oldum bugun 19. Gunum.. 8. Gunden beri sigara içiyorum ne gibi bi zararı olur acaba nette okudum burun seklıne fln zarar verir diyor. Varmı tecrubeli birisi ameliyat olup sigara içen :(

Kızlar mrb bende yeni üyeyim ve daha yeni burun ameliyatı oldum bugun 19. Gunum.. 8. Gunden beri sigara içiyorum ne gibi bi zararı olur acaba nette okudum burun seklıne fln zarar verir diyor. Varmı tecrubeli birisi ameliyat olup sigara içen :KK43:
Ben içtim hatta 3. Günden içmiştim hiç birşey olmadı bana. Tabi sigara iyide bişey değil ama tiryakilik işte

Ben içtim hatta 3. Günden içmiştim hiç birşey olmadı bana. Tabi sigara iyide bişey değil ama tiryakilik işte
Ayy insallah benimde olmaz ya doktorum bana çok ince kemiklisin zor iyileşeceksin dedi bide sigara içip dahada zorlaştırma dedi ama 8 gun dayanabıldımm senin suan nekadar oldu ameliyat olalı?

Ayy insallah benimde olmaz ya doktorum bana çok ince kemiklisin zor iyileşeceksin dedi bide sigara içip dahada zorlaştırma dedi ama 8 gun dayanabıldımm senin suan nekadar oldu ameliyat olalı?
1yıl oldu benim ilk zamanlar hiç iyileşmeyecek gibi geliyo ama zaman çok çabuk akıp gidiyor :)

İnsallh bnde gorurum o 1 yılı.. sigarada olumsuz etkilemez umarım
Yani bende sorun olmadı ilk günde içerdim herhalde ama üç gün narkozun etkisini atamadım direncim düşük :)) narkozun etkisini atar atmaz içmiştim kuzenimde içti bişey olmadı

Back
X