Burun estetigi sonrasi sorunlar

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Burun ameliyatimi KBB Uzmanina oldum. Cok dogal duruyor fakat sag tarafim daha dogrusu sag burun kanadim biraz daha asagida gibi acaba yanlis mi yapti ya doktor? birde yine sag burun deligim digerine göre daha büyül duruyor alttan bakinca asiri rahatsiz ediyor buda yetmiyormus gibi birde burun ucum saga digru kayma yapti. Doktora dedigimde kikirdak eski halini almak istiyor dedi eskidende sag yatikti cünkü burnum. masaj verdi 2 ay sonra yine gel bakariz füzelmezse uyusturur islem yaparim dedi cok fazla sürmez ve agritmaz dedi acikcasi bilmiyorum benim durumumda olan var mi? sonradan doktorunuz müdahele yapti mi burnunuza? birde benim sol burnum eskidende kapaliydi tamponlar ciktiginda o kdr güzel acildigini hissetmistim ki ama suan ameliyatimdan 2 ay gecmesine ragmen sanki sag tarafa göre yine kapali offff :(

Burun ameliyatimi KBB Uzmanina oldum. Cok dogal duruyor fakat sag tarafim daha dogrusu sag burun kanadim biraz daha asagida gibi acaba yanlis mi yapti ya doktor? birde yine sag burun deligim digerine göre daha büyül duruyor alttan bakinca asiri rahatsiz ediyor buda yetmiyormus gibi birde burun ucum saga digru kayma yapti. Doktora dedigimde kikirdak eski halini almak istiyor dedi eskidende sag yatikti cünkü burnum. masaj verdi 2 ay sonra yine gel bakariz füzelmezse uyusturur islem yaparim dedi cok fazla sürmez ve agritmaz dedi acikcasi bilmiyorum benim durumumda olan var mi? sonradan doktorunuz müdahele yapti mi burnunuza? birde benim sol burnum eskidende kapaliydi tamponlar ciktiginda o kdr güzel acildigini hissetmistim ki ama suan ameliyatimdan 2 ay gecmesine ragmen sanki sag tarafa göre yine kapali offff :KK43:
Kbb drlarindan guzel burun yapabilen en fazla 5 dr var onlar da işin ehli olanlar onlar dışındakiler kesinlikle ve kesinlikle berbat burunlar yapıyor burada iğrenç bir şekilde hastalarına reklam yaptırıyorlar fotoğraflardan burun görüp kanmayın ben ciroya kabul burdan reklam yaptıran bir kbbciye burnumu yaptırdım nefes alan güzelim burnum uçtu gitti kanadim çöktü üstüne üstlük drum hatasını kabul etmediği gibi bana sözleriyle cok kotu şeyler yaşatti sonra bu dünyanın içine girdikçe çoğu sedan midem bulandı dikat edin dikkat burnunuzu ıyi karakterli bir plastik cerraha ya da bu 5 kbbciden birine teslim edin inanın en kotu plastik cerrah ortalama bi kbbciden daha ıyi sağlıklı burunlar yapıyor araştırın revizyon hastalariyla konuşun yüzde 90 i kbbciye ameliyat olmuştur reklamlara dikkat edin tüm kotu yorumlar drlat ve yandaşları tarafından siliniyor benim burnumu daha 3 yıldır burun yapan bi kbbci mahvetti drun deneyimi bu noktada cok önemli dikkat edin kandirilmayin ki benim gibi hastanelere düşmeyin!!!

Kbb drlarindan guzel burun yapabilen en fazla 5 dr var onlar da işin ehli olanlar onlar dışındakiler kesinlikle ve kesinlikle berbat burunlar yapıyor burada iğrenç bir şekilde hastalarına reklam yaptırıyorlar fotoğraflardan burun görüp kanmayın ben ciroya kabul burdan reklam yaptıran bir kbbciye burnumu yaptırdım nefes alan güzelim burnum uçtu gitti kanadim çöktü üstüne üstlük drum hatasını kabul etmediği gibi bana sözleriyle cok kotu şeyler yaşatti sonra bu dünyanın içine girdikçe çoğu sedan midem bulandı dikat edin dikkat burnunuzu ıyi karakterli bir plastik cerraha ya da bu 5 kbbciden birine teslim edin inanın en kotu plastik cerrah ortalama bi kbbciden daha ıyi sağlıklı burunlar yapıyor araştırın revizyon hastalariyla konuşun yüzde 90 i kbbciye ameliyat olmuştur reklamlara dikkat edin tüm kotu yorumlar drlat ve yandaşları tarafından siliniyor benim burnumu daha 3 yıldır burun yapan bi kbbci mahvetti drun deneyimi bu noktada cok önemli dikkat edin kandirilmayin ki benim gibi hastanelere düşmeyin!!!
gecmis olsun.. kime olmustunuz?

Çok iyi kbbciler de var cok dogal ve duzgun yapiyorlar cogu plastik cerraha taş çıkarirlar ben revizyonumu kbbciye olucam mesela plastik cerrahlar da revizyonda iyi değil sanirim ya da ne bileyim druna bağlı plastik cerraha olup mağdur olsaydım her plastik cerraha gguvenmeyin derdim yanı bu benim duygusal tepkim çok da kale almayın

kızlar ameliyattan sonra burnumda siyah noktalar oluştu ve ne yaptıysam geçmedi. bir çözümü olan var mı? ameliyat olalı 2,5 ay oldu

Burun ameliyatimi KBB Uzmanina oldum. Cok dogal duruyor fakat sag tarafim daha dogrusu sag burun kanadim biraz daha asagida gibi acaba yanlis mi yapti ya doktor? birde yine sag burun deligim digerine göre daha büyül duruyor alttan bakinca asiri rahatsiz ediyor buda yetmiyormus gibi birde burun ucum saga digru kayma yapti. Doktora dedigimde kikirdak eski halini almak istiyor dedi eskidende sag yatikti cünkü burnum. masaj verdi 2 ay sonra yine gel bakariz füzelmezse uyusturur islem yaparim dedi cok fazla sürmez ve agritmaz dedi acikcasi bilmiyorum benim durumumda olan var mi? sonradan doktorunuz müdahele yapti mi burnunuza? birde benim sol burnum eskidende kapaliydi tamponlar ciktiginda o kdr güzel acildigini hissetmistim ki ama suan ameliyatimdan 2 ay gecmesine ragmen sanki sag tarafa göre yine kapali offff :KK43:

Yamukluk duzelmesse doktoruna da guveniyosan 2. ameliyatı ol derim. Aynı sorunları bende yaşadım ve ameliyat olalı 1,5 yıl oldu burnum hala saga dogru yamuk burun ucum cok güzeldi ama simdi biraz düşme var ucunda. cok huzursuzum bu konuda, 2.ameliyatı olmayı dusunuyorum ama ya daha kotu olursa diye de korkuyorum doktor arastiriyorum offff cok zor bu isler

Merhabalar ben plastik cerraha oldum fakat illede kbb olacağım diyorsanız Yusuf Can iyi bir Dr kardeşim Yusuf beye oldu ve memnun kaldı

Back
X