N nazmk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Eylül 2023 257 29 18 25 26 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #1 Merhaba, 3 ay önce burun estetiği oldum ama burnum aşırı derece de tıkalı. Nazal nem kullanıyorum ama bir faydasını göremiyorum. Özellikle de burnumun ön tarafları hep tıkalı. Bu kadar geçmesine rağmen ameliyat sonrası burnu tıkanan var mı?
Merhaba, 3 ay önce burun estetiği oldum ama burnum aşırı derece de tıkalı. Nazal nem kullanıyorum ama bir faydasını göremiyorum. Özellikle de burnumun ön tarafları hep tıkalı. Bu kadar geçmesine rağmen ameliyat sonrası burnu tıkanan var mı?
Shadylady Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2023 1.024 1.407 63 27 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk #2 Benim baya bir tıkalıydı yani 6-7 ay hatta fazla bile sürmüş olabilir.