Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta salı günü burun ameliyatı oldum. Burnumda sağa doğru baya eğrilik vardı nefes alamıyordum hep tıkalı geziyordum. Sonunda karar verip oldum. Ameliyat sonrası ilk 3 gün benim için aşırı zordu. Uyku problemi olan ben 3 gün hiç uyuyamadım ağrılarımda vardı. 5. Günden sonra biraz rahatladım. Dün alçılarım çıktı tamponlar çıktı aynaya baktım ve şok oldum aşırı kalkık ve burnum büyük duruyordu ucunda şişlik vardı. Bütün moralim bozuldu. Doktor ödem diyor ama içim rahat etmedi kaydırak gibi olmuş resmen zamanla geçer mi bilmiyorum 3 hafta sonra işe başlayacağım insanların yorumlarından da çekiniyorumcevaplarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim ucuna takıldım ben şişliğine ödem olduğunu biliyorum ama insan yinede takıyor haftaya bantlar çıktığında nasıl gözükecek merak ediyorumGeçer rahat olun çok güzel gözüküyor ince derilisiniz belli burun sırtınızıda korumuş iyi bi doktor olduğu belli doktorunuza güvenin .
Ayy içime su serptiniz vallaOn numara burun yapmış adam yaa şuan bile çok Güzel duruyor aaa aç bı film izle kafana da bunları takma sjfjjf
İnşallah bir an önce iner doktorun dediği herşeyi yapıyorum masaj falan önerdiBen de begendim. Ucu iner. Bekle
AttımÖncesini atsana bana özelden . Valla mükemmel görünüyor daha 3 ay odemlisin relax
Yok olmuyor dikişlerle alakalı olabilir miBenim 26. Günüm sağ tarafta delikte iğne batma gibi oluyor sizde var mı böyle durum
Bilmiyorum ya doktora sordum oraya kıkırdak koydum elleme dedi ama geçmiyor ve çok canım sıkılıyorYok olmuyor dikişlerle alakalı olabilir mi
Vardır doktorun bir bildiği canım sabret biraz öbür kontrole kadar geçer umarım geçmezse tekrar sorarsın yüzündeki ödemler geçti mi senin benim hala yanaklarım şişikBilmiyorum ya doktora sordum oraya kıkırdak koydum elleme dedi ama geçmiyor ve çok canım sıkılıyor
Yok canım burun ucum yanaklarım şiş hala. Sizin kaçıncı gününüz yan yatıyor musunuzVardır doktorun bir bildiği canım sabret biraz öbür kontrole kadar geçer umarım geçmezse tekrar sorarsın yüzündeki ödemler geçti mi senin benim hala yanaklarım şişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?