Burun estetiği sonrası uyurken ağrı???

Damla__07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
158
58
13
33
Burun estetiği olan arkadaşlar ameliyat olalı 3 hafta oldu ama uyurken sağa ve sola dönünce baskı hissediyorum rahat yatamıyorum bu normal mi birde sabır gerektiren bir süreç özellikle ameliyatının üstünden uzun zaman geçen kişilere sormak istiyorum ne zaman rahat hareket edebileceğiz yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Evet oluyor canım sanki hangi yöne dönersen yüzünün tüm ağırlığı oraya toplanıyor gibi, normal bu korkma,6.aydan sonra herşey yoluna girer merak etme süreci güzel geçirmeye çalış

Evet oluyor canım sanki hangi yöne dönersen yüzünün tüm ağırlığı oraya toplanıyor gibi, normal bu korkma,6.aydan sonra herşey yoluna girer merak etme süreci güzel geçirmeye çalış
İnşallah dediğiniz gibidir bir arkadaşım da olmuştu uyurken baskı olmuyor dedi benle aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba

Bak önce bu dönemde her söyleneni ciddiye almamayı öğren, herkes herşey söyler,senin vücudunla bizimki aynı değil, herkes farklı reaksiyon gösterebilir sen doktorun ne diyorsa ona inan

Bak önce bu dönemde her söyleneni ciddiye almamayı öğren, herkes herşey söyler,senin vücudunla bizimki aynı değil, herkes farklı reaksiyon gösterebilir sen doktorun ne diyorsa ona inan
Sizde olmuş muydunuz burun estetiği yasadiniz mi bu durumu

Ya şimdi burun ucu düşme olasılığından korkuyorum burun deliklerinin ortasındaki yer şiş aşağıda gibi geliyor normal mi bunlar ve burun ucu düşme olasılığı ne kadar bilen var mı

Back
X