Burun estetiği sonrası yanakta şişlik

Kolaymıydı yani hem burundan nefes alamıyorsun,
Hem agızındanda operasyon o_O

Agızdan nefes alma kısmı tabi zor ama buradaki okudugum yorumlarda dikişleri iltihaplanan,dikişi patlayan,protezi tekrar çıkaranlar olmuş.Korka korka yaptırdım. Çünkü çenem geride duruyordu.Şükür sıkıntı cıkmadı.Sıkıntım yüzümdeki şişlik

Agızdan nefes alma kısmı tabi zor ama buradaki okudugum yorumlarda dikişleri iltihaplanan,dikişi patlayan,protezi tekrar çıkaranlar olmuş.Korka korka yaptırdım. Çünkü çenem geride duruyordu.Şükür sıkıntı cıkmadı.Sıkıntım yüzümdeki şişlik
Sevindim,
Geçmiş olsun tekrardan,
Şişliklerde geçer inşallah.

2 ay bize göre uzun bu ameliyatların sonucunu görmek için kisa bir süre sanırım.Ama insan bu süreci atlatanların düşüncesini yasadıklarını da ögrenmek istiyor telasini gidermek için

Sizin ben fotoğrafınızı burada paylaştığınız icin gördüm siz epey zayıfmışsınız belki o yüzden pek şişlik var gibi gelmemiştir size yada yapılan tekniklede ilgili bir durum ne kadar travmatik calisildiysa o kadar şişlik oluyor.sizin doktor çok iyiymiş demekki.
Benimde yüzüm ve burnum çok şişti.burnumun sisliginde 6 ayda hiç değişim olmamıştı.
Bence ince derili olmakla alakalı.14.15.günümde şişliklerin çoğu inmişti Hatta ilk defa Instagram'a fotoğraf bile yükledim.15.günümden itibaren hergün begenerek foto yüklemeye devam ettim. Burnumdaki şişlikler bir ayda çoğu geçti.2 ayda sekil oturdu 2.aydan sonra sekil değişmedi şişlik kalmamıştı.

Bence ince derili olmakla alakalı.14.15.günümde şişliklerin çoğu inmişti Hatta ilk defa Instagram'a fotoğraf bile yükledim.15.günümden itibaren hergün begenerek foto yüklemeye devam ettim. Burnumdaki şişlikler bir ayda çoğu geçti.2 ayda sekil oturdu 2.aydan sonra sekil değişmedi şişlik kalmamıştı.
Siz çok şanslısınız o zaman.burnumunda derisi kalın değil ama şişlikler çok geç indi ama bende burnum kusurlu oldu belki o yüzden sislikte fazla olmuştur.simdi 1 yıl 9 ay oldu hic şişlik kalmadı

Siz çok şanslısınız o zaman.burnumunda derisi kalın değil ama şişlikler çok geç indi ama bende burnum kusurlu oldu belki o yüzden sislikte fazla olmuştur.simdi 1 yıl 9 ay oldu hic şişlik kalmadı
Benim 2 ayda fln normal hale inmişti burnum.kalın derili bi arkadaş vardı burdan onun 13_14 ayda indi şişliği burnunun

Back
X