- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bende her iki ameliyattan sonrada bu his hiç olmadı ama burada okuduğum yorumlarda alışamama ve yabancılık yaşama durumlarının yaşandığını görüyorum bence gayet normal.Merak ediyorum,sadece ben mi böyle hissediyorum.
Burun estetiğini çok isteyerek oldum. 52.günümdeyim, genel olarak memnunum ama memnun olmadığım taraflar da var ama daha çok yeni diye telkin ediyorum kendimi. Onun dışında merak ettiğim;
Kendinize yabancı geldiğiniz,alışamadığınız,ya acaba olmasa mıydım ki diye eski fotoğraflara bakıp(gerçi eski fotolara bakınca iyiki diyorum), sabahları kalkınca ilk burnunuza baktığınız, burnunuzu yeni görecek birisi olduğunda acaba ne dicek diye tedirginlik yaşadığınız" oluyor mu?
Ben sık yaşıyorum, üstelik gülüşüm vs değişmişti şuan gülüşüm tamamen eskisi gibi. Ama yine de bazen alışamadığımı düşünüyorum. Sizce normal mi?
Aşılabilir bir durumdur değil mi bu?Bende her iki ameliyattan sonrada bu his hiç olmadı ama burada okuduğum yorumlarda alışamama ve yabancılık yaşama durumlarının yaşandığını görüyorum bence gayet normal.
Tabiki .bence zamanla insan herşeye alışıyor.Aşılabilir bir durumdur değil mi bu?
Çevrem alıştı, ben hâlâ gelgitliyim.Tabiki .bence zamanla insan herşeye alışıyor.
Sizin bir konuda fotoğrafları gördüm güzel görünüyordu kavisle ilgili bir sorunuz vardi sankiÇevrem alıştı, ben hâlâ gelgitliyim.
Evet, tam yandan fotoğraf çekindiğimde kavis de bir keskinlik var, tam yan açıdan belli oluyor onun dışında güzel beğeniyorum. Ama o keskinlikten rahatsızım açıkçası.Sizin bir konuda fotoğrafları gördüm güzel görünüyordu kavisle ilgili bir sorunuz vardi sanki
Ya yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şuan.9 aydayım. Birisi ne der diye düşünmüyorum. Ama bazı zamanlar hala garipsiyorum. Bende yabancıymışım hissi geçmedi.
Ya yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şuan.
Genel olarak beğeniyorum ama beğenmediğim yer var:/Ay üzülmeyin. Hissettiğiniz gayet normal bir durum daha uzun süreni bile var, sıkıntı etmeyin diye yazmıştım. Benim süreç sıkıntılı geçtiği için benimseyemedim. Siz beğeniyorsanız çabuk alışırsınız zaten
Genel olarak beğeniyorum ama beğenmediğim yer var:/
İnşallah o keskinlik gitse çok mutlu olacağım, başka bir problemim yok çünküGenel olarak beğeniyorsanız ne güzel işte takmayınOlsa olsa en çok bendeki gibi yabancılama hissi bazen yoklar geçer. 52 gün daha yeni sayılır. 4. ayda o keskinlik, kavis bir tık dahi olsa iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?