P powepuffgirls Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 87 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #1 Burun estetiği ameliyatından sonra kan tükürmek normal bir durum mu, endişelenmelimiyim, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Burun estetiği ameliyatından sonra kan tükürmek normal bir durum mu, endişelenmelimiyim, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
K Kara1536 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 47 Emoji Skoru 20 Puanlar 8 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #2 İlk bir hafta normal hatta ilk 3-4 gün yoğun, sonraki günler azalarak yok oluyor. Tampon çıktıktan sonra da biraz gelebilir endişelenmeyin
İlk bir hafta normal hatta ilk 3-4 gün yoğun, sonraki günler azalarak yok oluyor. Tampon çıktıktan sonra da biraz gelebilir endişelenmeyin
P powepuffgirls Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 87 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 11 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #3 Kara1536 .!.: İlk bir hafta normal hatta ilk 3-4 gün yoğun, sonraki günler azalarak yok oluyor. Tampon çıktıktan sonra da biraz gelebilir endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler içimi rahatlattınız. Bugün 4.günüm bugünden sonra umarım azalır :)
Kara1536 .!.: İlk bir hafta normal hatta ilk 3-4 gün yoğun, sonraki günler azalarak yok oluyor. Tampon çıktıktan sonra da biraz gelebilir endişelenmeyin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler içimi rahatlattınız. Bugün 4.günüm bugünden sonra umarım azalır :)
P powepuffgirls Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 87 Emoji Skoru 6 Puanlar 6 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #4 Merhaba tamponlar çıkarılırken çok acıyor mu acaba??? Yarın tamponlarım çıkacak ve biraz korkuyorum açıkçası :/
Merhaba tamponlar çıkarılırken çok acıyor mu acaba??? Yarın tamponlarım çıkacak ve biraz korkuyorum açıkçası :/
A Akamee Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 106 Emoji Skoru 39 Puanlar 98 15 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #5 powepuffgirls .!.: Merhaba tamponlar çıkarılırken çok acıyor mu acaba??? Yarın tamponlarım çıkacak ve biraz korkuyorum açıkçası :/ Genişletmek için tıkla... Merhaba perşembe benim de tamponlarım çıkacak tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
powepuffgirls .!.: Merhaba tamponlar çıkarılırken çok acıyor mu acaba??? Yarın tamponlarım çıkacak ve biraz korkuyorum açıkçası :/ Genişletmek için tıkla... Merhaba perşembe benim de tamponlarım çıkacak tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
K Kara1536 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 47 Emoji Skoru 20 Puanlar 8 16 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi powepuffgirls #6 Benim soldaki hiç acımadı zaten ordan çok rahat nefes alıyordum, sağdakinin de pıhtılardan dolayı tıkalı olduğunun farkındaydım. Bu neden sol çok rahat çıktı acımadı, sağ taraf biraz acımıştı ama öyle aman aman bir acı değil
Benim soldaki hiç acımadı zaten ordan çok rahat nefes alıyordum, sağdakinin de pıhtılardan dolayı tıkalı olduğunun farkındaydım. Bu neden sol çok rahat çıktı acımadı, sağ taraf biraz acımıştı ama öyle aman aman bir acı değil