Burun Estetiği Sonrası

grkszsylr47

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
7
0
1
28
Arkadaşlar merhaba 18 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda kemer vardı ve ucu düşüktü şuan çok rahatım bi sıkıntım şişkinliğim ağrım yok ama burnumun içini temizleyemiyorum doktorun verdiği tuzlu suyu kullanıyorum ama yumuşamıyo içerdekiler, doktor kulak çöpüyle burnunu temizle demişti ama olmuyo yani müthiş bir acı hissediyorum içerdekilere dokununca yani sizden isteğim ne yapabilirim, onları çıkartmak için, yani bana aslında bir sıkıntıları yok ama doktor bir dahaki görüşmeye kadar tertemiz olsun demişti, bir de şey diyeceğim ben biraz iğrenç ama burnumu parmaklarımla çok güzle temizliyorum :)) bunu ne zaman yapabilirim son sorum ameliyat olanlar için.

Ben sümkürüyorum o suyla yıkadıktan sonra
Öyle rahatladım
Hafif hafif tabi
Dr sordum 14. Günüm yapabilirsin dedi
Parmak filan değdirmiyorum asla bozmamak için
Ucuna geliyor zaten sümkürünce

Ya ben suyuda fazla fazla kullanıyorum ama yok biri yapıştırmış gibi sağlamlar

Ya ben suyuda fazla fazla kullanıyorum ama yok biri yapıştırmış gibi sağlamlar
burun damlası kullandınızmı..yağ şeklinde..sudan hemen sonra o yumuşatıyor daha sonra çok hassas şekilde aynadan telefon fenerini açarak cımbızla temizledim ben..ama şuan burun içinde dikişlerde var yanlışlıkla onları çekmeyin sakın.İyice yıkayıp yağladıktan sonra en az 1 saat bekleyin.

Bana doktor bi pomat verdi onu kulak çubuğuyla içine sür sonra 20 25 dk brklr sğrey sıkıp temizle dedi. Bugün 2. Günüm henüz o aşamaya gelmedim ama, bakalım

Arkadaşlar söylemiş zaten tüm yapılması gerekenleri ama, yine de temizlenmiyorsa bir dahaki görüşmede doktorunuzdan rica edin ince ucu süpürge gibi çeken bir aletle burnunuzun içini temizlesin. Benimki her gittiğimde temizliyor. Burnum baya rahatlıyor öyle.

Back
X