Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunlar hep genel anesteziden oluyor işte doktorlar sürekli genel anesteziyi hasta sağlığı ve yaşamı için daha iyi diye hastalara yalan sölüyor ama en güvenli ve iyi yöntem lokal anestezidir. (beyin gibi büyük ameliyatlar hariç yada organ nakli)
genel anestezi ile hastayı tamamen uyutuyorlar o an ameliyat masasında neler oluyorsa oluyor ama bundan ne anestezi uzmanının ne doktorun haberi var. kimi daha ameliyat masasından kalkmadan ölüyor kimi 2 3 gün sonra bence genel anestezi dünya genelinde yasaklanmalı gerek olmadıkça yapılmamalı. eskiden genel anestezimi vardı? kişinin bilinci yerinde olsa ameliyat sırasında belki bunlar yaşanmaz çünkü hasta o sırada doktoru konuşarak derdini anlatabilir. bilinç kaybedilince elden birşey gelmiyor. ben şu tıp sektörünün genel anestezi merakını anlamıyorum 1 yaşında sünnet olan çocuğa bile yapılıyor artık yoldan geçene genel anestezi yapıyorlar bir ton ilaç veriyorlar o sırada insanlara dediğim gibi devlet bu durumu yasaklamalı gerek olmadıkça yapılmamalı ha ben lokal anestezi ile canlı canlı ameliyat yapamam diyen doktorda bir zahmet doktor olmasın zaten.
yüzünde ki alçıyı görmediniz sanırım 1960 lardan kalma alçı var bütün suratında malesef prof olunca kusursuz olacak sanıyor insanlar aslında büyükşehirlerde kendini güncel tutanları ayrı tutuyorum genelde eski kafalılar estetik olarak söylüyorum kıyamam kız prof dıye güvenmiş milattan önce bir yöntemle ameliyat edilmiş ve yüzüne buz torbası koymamışlar sadece şişlik için değil ki olası beyin kanamalarını önlüyor eski sistem kırarak yaparken bir damara zarar verdi belki de günü bitmiş sonuçta ama çok üzüldüm Allah rahmet eylesin gencecik kız
yeni haberlerine baktım iyice şaşırdım çünkü burun eti deviasyon ameliyatı olmuş alçı konusunda daha çok dehşete düştüm bir kaç yıl önce bir kız daha burun eti ameliyatında ölmüştü geçen sene de bir asker yine bir adam da kör olmuştu yazarken bile ürperdim burun etini tamamen kesicem diye yanlış dokulara zarar veriyorlar