- 8 Mart 2021
- 80
- 35
- 8
- 42
- Konu Sahibi kelekkelebek
-
Benim çok işlem oldu o sebeple 10. Gün alınacak son 3 gün kaldı ama ben de genzimle savaşmaktan yoruldumBenim tampon 3 gün kaldı ve çok güzel nefes alıyordum burnumdan .tabi daha çok ağızdan alıyordum benim de boğazım çok kuruyordu . Benim de ara da oldu geniz akıntısı yüksekte yatın ve bişeyler yiyip için devamlı bana faydası olmuştu .
Benim tamponlarım 7 gün kaldı toplam, son iki üç gün benimde tıkanmıştı. Burun akıntısı oluşuyo o da tıkanıklık yapıyoBenim çok işlem oldu o sebeple 10. Gün alınacak son 3 gün kaldı ama ben de genzimle savaşmaktan yoruldum
Öyle çok zorlanıyorum kiBirak tikanik kalsın tamponlar sonrası önemli
Ben yıllarca yaptırmayı planladım.. ama korkudan hep uzak durdumGeçmiş olsun olmus bitmis en azindan bende olmak istiyorum yaza
Benimde hep aklimda gozluk taktigimdan uzak duruyodum sonra para biriktirme derken simdide korku kaldiBen yıllarca yaptırmayı planladım.. ama korkudan hep uzak durdumen son gözümü karartıp bir de kombine oldum
Harika oldu hatta ve iyi ki kombine yaptırmışımBenimde hep aklimda gozluk taktigimdan uzak duruyodum sonra para biriktirme derken simdide korku kaldiistediginiz gibi oldumu peki
Adiniza cok sevindim yaaHarika oldu hatta ve iyi ki kombine yaptırmışımtek yatışta ikisini de halletmiş oldum tek iyileşme süreci 2 güzellik
Meme büyütme
Yaa bende bi ara kucultme ameliyat larina bakiyodumMeme büyütme
Ben de hiç ameliyat olmamıştımYaa bende bi ara kucultme ameliyat larina bakiyodumama burundan bi kurtulayim bide kulak estetiği düşünüyorum cok masrafliyiz yaa ameliyat zor mu herks kolay diyo ama ben hic ameliyat olmadigimdan cok korkuyorum birazda evdekiler korkutuyo
Kulak ile burunu beraber yaptırmak istiyorum bende meme isi beklesin birazBen de hiç ameliyat olmamıştımmadem korkuyorsun kesinlikle kombine ameliyat yaptır çünkü ağrılar birbirini elimine ediyor. Tek iyileşme sürecinde 2 ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?