Burun estetiği tampon sorunsalı

kelekkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
80
35
8
42
Son 3 gün kaldı tamponumun çıkmasına ama bildiğiniz burnum tıkalı.. Yalnız burun deliklerimden değil, resmen genzim dolu..
1 kutu okyanus suyunu bitirdim bir günde doğal olarak burnum yanıyor hafif hafif..
Bu geniz doluluğuna çözümü olan var mı?

Benim tampon 3 gün kaldı ve çok güzel nefes alıyordum burnumdan .tabi daha çok ağızdan alıyordum benim de boğazım çok kuruyordu . Benim de ara da oldu geniz akıntısı yüksekte yatın ve bişeyler yiyip için devamlı bana faydası olmuştu .

Benim çok işlem oldu o sebeple 10. Gün alınacak son 3 gün kaldı ama ben de genzimle savaşmaktan yoruldum

Tamponlar alinacagi gün clooop diye çıkıp o ilk nefes dünyanın en en en güzel şeyi.
Birak tikanik kalsın tamponlar sonrası önemli

Ben de hiç ameliyat olmamıştım madem korkuyorsun kesinlikle kombine ameliyat yaptır çünkü ağrılar birbirini elimine ediyor. Tek iyileşme sürecinde 2 ameliyat

Ben de hiç ameliyat olmamıştım madem korkuyorsun kesinlikle kombine ameliyat yaptır çünkü ağrılar birbirini elimine ediyor. Tek iyileşme sürecinde 2 ameliyat
Kulak ile burunu beraber yaptırmak istiyorum bende meme isi beklesin biraz size cok gecmis olsun cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…