Burun estetiği tampon sorunsalı

kelekkelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
80
35
8
42
Son 3 gün kaldı tamponumun çıkmasına ama bildiğiniz burnum tıkalı.. Yalnız burun deliklerimden değil, resmen genzim dolu..
1 kutu okyanus suyunu bitirdim bir günde doğal olarak burnum yanıyor hafif hafif..
Bu geniz doluluğuna çözümü olan var mı?

Benim tampon 3 gün kaldı ve çok güzel nefes alıyordum burnumdan .tabi daha çok ağızdan alıyordum benim de boğazım çok kuruyordu . Benim de ara da oldu geniz akıntısı yüksekte yatın ve bişeyler yiyip için devamlı bana faydası olmuştu .

Benim tampon 3 gün kaldı ve çok güzel nefes alıyordum burnumdan .tabi daha çok ağızdan alıyordum benim de boğazım çok kuruyordu . Benim de ara da oldu geniz akıntısı yüksekte yatın ve bişeyler yiyip için devamlı bana faydası olmuştu .
Benim çok işlem oldu o sebeple 10. Gün alınacak son 3 gün kaldı ama ben de genzimle savaşmaktan yoruldum 😇🤦🏼‍♀️

Tamponlar alinacagi gün clooop diye çıkıp o ilk nefes dünyanın en en en güzel şeyi.
Birak tikanik kalsın tamponlar sonrası önemli

Yaa bende bi ara kucultme ameliyat larina bakiyodum 😂 ama burundan bi kurtulayim bide kulak estetiği düşünüyorum cok masrafliyiz yaa 😂😂 ameliyat zor mu herks kolay diyo ama ben hic ameliyat olmadigimdan cok korkuyorum birazda evdekiler korkutuyo
Ben de hiç ameliyat olmamıştım 😂 madem korkuyorsun kesinlikle kombine ameliyat yaptır çünkü ağrılar birbirini elimine ediyor. Tek iyileşme sürecinde 2 ameliyat

Ben de hiç ameliyat olmamıştım 😂 madem korkuyorsun kesinlikle kombine ameliyat yaptır çünkü ağrılar birbirini elimine ediyor. Tek iyileşme sürecinde 2 ameliyat
Kulak ile burunu beraber yaptırmak istiyorum bende meme isi beklesin biraz 😂 size cok gecmis olsun cevap verdiginiz icin cok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Back
X