Burun estetiği tavsiye

Selvann

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
133
156
18
27
Merhabalar kızlar benim problemim şu, burnum yüzüme göre normal çok dikkat çekmeyen birde kemerim var ve burun ucum da düşük değil. Bunu muayene olduğum kbb uzmanı söylemişti. 29 yaşındayım bu zamana kadar hiç rahatsız olmadım fakat şöyle bi sorun var çalıştığım yerde bi kız var kafayı taktı burnuma yaptırsan şöyle olur bence yaptır. Bana kalırsa kendinin daha çok ihtiyacı var ama asla böyle birşey demem tabi. Şu an özellere verecek bi bütçem yok devlete de riske atıp güvenmek istemiyorum çünkü çok büyük kemerli düşük bi burnum yok kız psikolojimi bozdu aynaya her baktığımda sadece burnuma odaklanıyorum. Etrafımda kime sorsam hiç gerek yok yüzüne uygun diyor. Birde benim gözlerim iri ve kaşlarım gür kalın esmer bi kızım yüzüme bakan burnuma dikkat etmiyor, bugüne kadar da kimseden böyle bişey duymadım sizce ne yapmalıyım?

Kıskanmış olabilir mi ?
Kendimi kıskanılabilecek gibi görmediğim için ilk aklıma bu gelmedi ama o arkadaşımın yanında iş yerimde ki kişilerden bi kaç kez iltifat almıştım ben çok üstünde durmadım ama o durmuş olabilir. Birde şöyle bi olay yaşamıştık bizimle çalışan bi hanımefendinin kızı gelmişti ofise, kız baleye gidiyor ve bi kaç akrobatik hareket yapmıştı, kız gidince arkasından bende evde yapabiliyorum bunları ne var ki demişti baya şaşırmıştı çünkü benden de büyük bu kadın. Kıskanç bi yapısı var sanırım

Back
X