Burun estetiği ve çene dolgusu ?

Zazie

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
18
1
286
İstanbul
Herkese merhabalar,

Burun estetiğiyle birlikte dolgu da yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Kaç günde iyileşiyor? Çeneye yağ enjekte ediliyor anladığım kadarıyla, bu yağın alındığı yer açısından nasıl bir işlem? Ağrılı/acılı mı? Sonrasında ne kadar sürede konuşabilir, yiyip içebilir hale geliniyor? Bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinirim, çok teşekkürler şimdiden.

Herkese merhabalar,

Burun estetiğiyle birlikte dolgu da yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Kaç günde iyileşiyor? Çeneye yağ enjekte ediliyor anladığım kadarıyla, bu yağın alındığı yer açısından nasıl bir işlem? Ağrılı/acılı mı? Sonrasında ne kadar sürede konuşabilir, yiyip içebilir hale geliniyor? Bilgi verebilirseniz gerçekten çok sevinirim, çok teşekkürler şimdiden.
Merhaba ben 1 hafta gibi kısa bir süre önce çeneme dolgu yaptırdım. Çenem 1 hafta sonunda daha iyi bir görünüme ulaştığını söyleyebilirim. Uzun araştırmalar sonucunda Doktorum Mehmet Akgün'ü buldum. Dolgu çok kolay bir işlem, öncelikle dolgunun yapılacağı yer temizleniyor ve uyuşturuluyor bu sebepten dolayı zaten her hangi bir acı duymuyorsunuz. İşlem süresi de yapılacak bölgeye göre değişiklik gösterebiliyor. Bu işin en güzel yanı bu kadar kısa sürede değişimin mümkün olması ve işlemden sonra gündelik hayata dönebiliyor olmak. işlemden sonra duş almamak, bir kaç saat yemek yememek, makyaj yapmamak yeterli oluyor.

Ben de çene dolgusu yaptırdım yaklaşık bir hafta kadar önce. 3dakika gibi kısa bir sürede sonucu görebiliyorsun:) acı ya da ağrı hissetmiyorsun işlemden önce bir kremle uyuşturuyor doktor. Sonrasında sohbet ede ede dolgunu yaptırıyorsun ve bitiyor:)Dr Mehmet Akgün'e yaptırmıştım ben. İşlemden sonra 2saat kadar sıcak duş almamak ve sigara içmemek gerekiyor sadece hepsi bu:)

Yuh ya bu nasıl reklam , bu kadar belli etmeyin fake olduğunuzu

Ben çene dolgusu yaptırmadan önce çok kararsız kaldım ve uzun bir süre araştırdım bu konuda da en çok kadınlar klubünü okudum. Burada gördüğüm fotoğraf ve yorumlar sayesinde çene dolgusu yaptırmaya karar verdim.. İşlem öncesi ve sonrası resimler aşağıda. Yapan kişi Dr Mehmet Akgün. İşlem geçen hafta yapıldı. Ön yargılı olmamak gerek. Arzu ederseniz bana da özelden ulaşabilirsiniz. Fake miyim değil miyim bizzat öğrenebilirsiniz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 742
Back
X