Çıkarıldığını gördüğünüz kişinin ki silikon tampon muydu normal eski tip mi? Valla benim su an silikon tampon var tatlım nefes alabiliyorum rahatsız etmiyor cumartesi çıkacak yazarım acyp acmdgnımerhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?
merhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?
merhba
Merhaba,
Burun estetiğinde artık hastanın nefes alabilmesi için ortası delik silikon tamponlar kullanıyoruz. Bu da eskiden kullanılan tamponlar gibi zorlu bir iyileşme süreci ve çıkarılırken duyulan ağrıyı artık yaşatmıyor. Ameliyat olan birçok hastamız tampon endişesinin yersiz olduğunu ameliyat sonrasında fark ediyorlar.
Sevgiyle kalın.
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
Tayfun bey hangi şehirdesiniz?
merhba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?