burun estetiği ve tampon

• Konu Sahibi Konu Sahibi dbs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
502
4
116
Bursa
merhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?

hiç burun estetiği olmadım ama olan bir arkadaşım vardı tampon koyduklarını duymuştum. benimde burnumda kemik var ama bende tampon korkusundan aldıramıyorum kemiği

merhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?
Çıkarıldığını gördüğünüz kişinin ki silikon tampon muydu normal eski tip mi? Valla benim su an silikon tampon var tatlım nefes alabiliyorum rahatsız etmiyor cumartesi çıkacak yazarım acyp acmdgnı

çok abartılacak birşey değil bende de tampon vardı. çıkarırken biraz sıkıntılı oldu ama öyle dayanılmayacak bir acı değil.

merhba

artık silikon tamponlar kullanılıyor. hem nefes rahat alıyorsunuz hemde çıkarken hissetmiyorsunuz.
Gördüğünüz eski usul bez tamponmuydu ?
benim tamponlarım 1 saniyede çıktı bişiyde anlamadım.

evet benim gördüğüm eski usul bez tampondu

Canim hic korkmana gerek yok ben 5 ay önce burun estetigi oldum tambon cekilirken cok cok az bi aci oluyor evet ama öyle abartilicak kadar degil hic korkmana gerek yok :)

merhba

Merhaba,

Burun estetiğinde artık hastanın nefes alabilmesi için ortası delik silikon tamponlar kullanıyoruz. Bu da eskiden kullanılan tamponlar gibi zorlu bir iyileşme süreci ve çıkarılırken duyulan ağrıyı artık yaşatmıyor. Ameliyat olan birçok hastamız tampon endişesinin yersiz olduğunu ameliyat sonrasında fark ediyorlar.

Sevgiyle kalın.

Doç. Dr. Tayfun Türkaslan

Tayfun bey hangi şehirdesiniz?

abartılacak birşey değil bende de tampon vardı. çıkarırken biraz sıkıntılı oldu ama öyle dayanılmayacak bir acı değil.

Artık burun ameliyatlarından sonra slikon hava yollu tamponlar kullanılıyor çıkartılırkende hiçbirşey hissetmiyorsunuz ben ce çok kafanıza takmayın

hava yollu slikon tamponlar kullanılıyor ameliyattan sonra rahat nefes alabiliyorsunuz ve çıkarken canınız yanmıyor

ameliyat olmuş kime sorsam tamponların sıkıntı yaratmadığını söylüyor, ben de doktor araştırması içerisindeyim,

merhba

Mrb. Bnde burun estetiği yaptırdım. Ne amlyttn sonra nede tmpon cıkırmada hç bir sekilde ağrım olmadı cok rahattım. Ama kesinlikle eski tampn tercih etme. Bna amlyta grmeden once dr.um sormustu . Fiyatlar arasında fark oluo. Silikon tmpon istedim. Çıkartkn hç hssetmedim. Bence hiç korkma hç bi sekilde agrın olmuyo. Sadece amlyat sonrası göz cevresinde sislik morluk,dudaklarda sislik oluo . Bn amlyattan cıktıgım gun aynaya bi bakım dedim ne haldeyim die o gece uyuyamadım kendimden korktm.😆 ama 3 ..4 gun gibi bi surede duzeliosun. Bence hiç korkmadan git yaptır. Şimdiden gecmiş olsunnnn... byyy😊

Benim tamponlar çıkalı bir hafta falan oldu. Hem de eski klasik gazlı bez olan tamponlardan. Abartacak hiçbir şey yok yaşım 19 ve yaşadığım acı sadece 4 saniye. 4 saniyelik acıya dayanamayacaksan zaten olma ameliyat :)

benim silikon tampondu ama cuma ameliyat oldum pazartesi çıkardı hele pazartesi günü iyice burundan hava yollarım tıkandı sanırım kişiye göre değişiyor etkileri benim burun eğriliğim vardı 3 saat sürdü operasyonum ikinci gün göz kapaklarım şok şişti resmen parmak ucuyla kaldırdım yemek yerken korkutmak istemem seni ama ben tampon çıkarken çığlık attım bu konuda bireysel farklılıkları dikkate al şuan 6. günüm hala burun sırtım bandajlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…