Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz![]()
ailene ne söyledin ameliyat olurken bizimkilere söyleyemiyorum acaba et kemik fln var diyip olsammı![]()
Arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz![]()
Ne gibi eleştiriler meselaBurun estetiği olmadım ama refakatçi kaldım bütün gece lastik eldivenlere buz doldurup beş dakika koyup 15 dakika ara verdim tabi o sırada olan buzlar eriyo git bidaha hemşireden iste vs.
Aman gizli olma soğuk kompleks uygulanması felan aileye ihtiyacın hat safhada olduğu bir amelyat elbet ikna edersin olmadı emrivaki yaparsın ama habersiz cidden zorlanırsın.
tepkilere gelince
Öncelikli olarak muhabbetin hep burun üzerinden olması ve adeta estetisyenmişçesine eleştiriler çok can sıkıcı hele ödemler inenekadar gelen kötü eleştiriler
Birde tabi bu kişisel bi düşünce ama direk özel zevkim sebebiyle amelyat oldum demek bana daha doğru geliyor içerde eğrilik vardı vs. bahaneleri itici buluyorum.
Ne gibi eleştiriler mesela![]()
Burun estetiği olmadım ama refakatçi kaldım bütün gece lastik eldivenlere buz doldurup beş dakika koyup 15 dakika ara verdim tabi o sırada olan buzlar eriyo git bidaha hemşireden iste vs.
Aman gizli olma soğuk kompleks uygulanması felan aileye ihtiyacın hat safhada olduğu bir amelyat elbet ikna edersin olmadı emrivaki yaparsın ama habersiz cidden zorlanırsın.
tepkilere gelince
Öncelikli olarak muhabbetin hep burun üzerinden olması ve adeta estetisyenmişçesine eleştiriler çok can sıkıcı hele ödemler inenekadar gelen kötü eleştiriler
Birde tabi bu kişisel bi düşünce ama direk özel zevkim sebebiyle amelyat oldum demek bana daha doğru geliyor içerde eğrilik vardı vs. bahaneleri itici buluyorum.
Amelyat bu sonuçta söyle haberleri olsun en azından. Bana göre izin vermeseler bile ameliyat günü gelip ailenden biri bakar. Kıyamazlar tek bırakmayaArkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz![]()
arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz![]()
bende aıleme haber vermeden oldum bır hafta once.kuzenım vıcdan yapıp soylemıs tam ben amelıyata gırdıkten sonra annem gelmıs kadın 4 saat aglamıs ya..kuzenımde kalıyorum daha eve mahalleye gıtmedım tepkılerı bende merak edıyorum ama 25 yıldan sonra bu kararı verıp amelıyat olduysam saygı duyup susucaklar.ıyı olduktan sonra laf soylemek dusmez kımseye...![]()
ayy alemsin valla:)) annen neden ağlamış ki bilemedim.ameliyat korkusundan mı yoksa onlardan habersiz estetik olduğundan mı.şuan iyi olduğunu biliyorlarsa onlarda bu sürece alışacsklardır.en azından morlul ve şişliklere şahit olmamış oldular.şiş burnuna biraz tepki verirler sonra zamanla ona da alışırlar.sonuçta oldu da bitti mecbur bu duruma kabullenecekler . Hayırlısı olsun canım![]()