Burun Estetiği ve Tepkiler

nickix

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
8
0
6
35
Kastamonu
Arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz :ssz:

Arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz :ssz:

sakın haa:) çünkü gerçekten zor bir süreç. insanın sevidiklerine ihtiyacı oluyor. ben olumsuz tepki almadım ama insanların bakıslarından yadırgadıklarını anlıyordum :) iki ay geçti ve şu an ben ve çevremdeki herkes çok beğeniyor. ilk aylar burun şiş ve pinokyo görüntüsü oluyor biraz zamanla doğallaşıyor.çevrenin desteği çok önemli bu süreçte..

Canım seni eahatsız eden bir durum varsa çevreyi takma.sonuçta sen bu değişimi kendini daha iyi hissetmek için yapıyorsun.ben de tepki verirler diye sadece iç problemlerden bahsettim .zaten nefes alamıyordum.ama aileni ikna etmeni tavsiye ederim.bir şekilde gönülleri olacaktır.mutsuz olmanı istemezler sanırım. Onun dışında da çevreyi düşünme bile.bana da 2 ay ne grek vardı dediler şimdi de tam tersi iyili de olmuşsun diyolar.fikşrleri değişecektir merak etme.

:44: bilemiyorum zaten geniz akıntım var ama bahane olur mu bilmem ki burun deliklerim büyük ucu geniş yandan uzun kemik büyük hepsi bende toplanmış sorunların insanı delirtiyor ameliyat olsam bile küçülmez gibi geliyor :50:

Burun estetiği olmadım ama refakatçi kaldım bütün gece lastik eldivenlere buz doldurup beş dakika koyup 15 dakika ara verdim tabi o sırada olan buzlar eriyo git bidaha hemşireden iste vs.
Aman gizli olma soğuk kompleks uygulanması felan aileye ihtiyacın hat safhada olduğu bir amelyat elbet ikna edersin olmadı emrivaki yaparsın ama habersiz cidden zorlanırsın.
tepkilere gelince
Öncelikli olarak muhabbetin hep burun üzerinden olması ve adeta estetisyenmişçesine eleştiriler çok can sıkıcı hele ödemler inenekadar gelen kötü eleştiriler
Birde tabi bu kişisel bi düşünce ama direk özel zevkim sebebiyle amelyat oldum demek bana daha doğru geliyor içerde eğrilik vardı vs. bahaneleri itici buluyorum.

Burun estetiği olmadım ama refakatçi kaldım bütün gece lastik eldivenlere buz doldurup beş dakika koyup 15 dakika ara verdim tabi o sırada olan buzlar eriyo git bidaha hemşireden iste vs.
Aman gizli olma soğuk kompleks uygulanması felan aileye ihtiyacın hat safhada olduğu bir amelyat elbet ikna edersin olmadı emrivaki yaparsın ama habersiz cidden zorlanırsın.
tepkilere gelince
Öncelikli olarak muhabbetin hep burun üzerinden olması ve adeta estetisyenmişçesine eleştiriler çok can sıkıcı hele ödemler inenekadar gelen kötü eleştiriler
Birde tabi bu kişisel bi düşünce ama direk özel zevkim sebebiyle amelyat oldum demek bana daha doğru geliyor içerde eğrilik vardı vs. bahaneleri itici buluyorum.
Ne gibi eleştiriler mesela :35:

tepkilere gelince

bence de çok daha güzel bahanelere sığınmak yerine özel zevkim için amelyat oldum demek

Amelyat bu sonuçta söyle haberleri olsun en azından. Bana göre izin vermeseler bile ameliyat günü gelip ailenden biri bakar. Kıyamazlar tek bırakmaya

Evet sonuçta estetik amaçlı olduğunu anlayacaklar. En az 2 ay söylenenlere kulak tıkayacaksın.:36: sonra herkes susuyo merak etme.aileni de ikna edersin bir şekil canım.aile de çevre ne der diye düşünüyordur sanırım.yoksa senin mutluluğunu onlarda isteyecektir.bende de kemer vardı bir de burun ucum düşüktü.şuan çok mutluyum. Her açıdan foto çekilmek de ayrı bir mutluluk:) darısı tüm olmak isteyenlere:16:

arkadaşlar burun estetiği olup çevresinden olumsuz tepki alanlar var mı bende düşünüyorum ama aileme söyleyemiyorum gizliden olsam mı acaba sizce ne dersiniz :ssz:

bende aıleme haber vermeden oldum bır hafta once.kuzenım vıcdan yapıp soylemıs tam ben amelıyata gırdıkten sonra annem gelmıs kadın 4 saat aglamıs ya..kuzenımde kalıyorum daha eve mahalleye gıtmedım tepkılerı bende merak edıyorum ama 25 yıldan sonra bu kararı verıp amelıyat olduysam saygı duyup susucaklar.ıyı olduktan sonra laf soylemek dusmez kımseye...:28:

bende aıleme haber vermeden oldum bır hafta once.kuzenım vıcdan yapıp soylemıs tam ben amelıyata gırdıkten sonra annem gelmıs kadın 4 saat aglamıs ya..kuzenımde kalıyorum daha eve mahalleye gıtmedım tepkılerı bende merak edıyorum ama 25 yıldan sonra bu kararı verıp amelıyat olduysam saygı duyup susucaklar.ıyı olduktan sonra laf soylemek dusmez kımseye...:28:

Ayy alemsin valla:)) annen neden ağlamış ki bilemedim.ameliyat korkusundan mı yoksa onlardan habersiz estetik olduğundan mı.şuan iyi olduğunu biliyorlarsa onlarda bu sürece alışacsklardır.en azından morlul ve şişliklere şahit olmamış oldular.şiş burnuna biraz tepki verirler sonra zamanla ona da alışırlar.sonuçta oldu da bitti mecbur bu duruma kabullenecekler . Hayırlısı olsun canım:16:

Bende yakun zamanda olacagim inanin ameliyati degilde insanlar ne dicek onu cok fusunuyorum. Esimun ailesine sirf para icun dirdir etmesinler diye devlet hastanesinde oldugumu solicem. Bas ortulu bir bayanim bakalim crvremdeki bos bogazlar ne dicek. Kendi ailem karismiyorda milletin bidi bidisini dusunuyiruz bide.

ayy alemsin valla:)) annen neden ağlamış ki bilemedim.ameliyat korkusundan mı yoksa onlardan habersiz estetik olduğundan mı.şuan iyi olduğunu biliyorlarsa onlarda bu sürece alışacsklardır.en azından morlul ve şişliklere şahit olmamış oldular.şiş burnuna biraz tepki verirler sonra zamanla ona da alışırlar.sonuçta oldu da bitti mecbur bu duruma kabullenecekler . Hayırlısı olsun canım:16:

kalp problemımden korktukları ıcın.morlugum olmadı canım 1 haftalık foto koydum.sisligim 3.gun oldu suan ıyım gezıyorum devamlı alcılı alcılı:46::46::46::46: Yarın cıkıyorr.. Evın yolu gorundu:51:

ben burun ameleyatı oldum tam 3 yıl oldu ilk 1 yıl mükemmeldi çok memnundum sonradan burnum yavaş yavaş büyüdü ucu düştü ve eski burnuma döndü adeta ben anladım nasıl oldu böyle bişey burun büyümeye devam eden organlardanmış galiba şuan hiç memnun değilim keşke olmasaydım diyorum hiç doğalda durmuyor insanın kendi burnu en doğal olan burun bence

Back
X