Burun estetigi yaptiranlar ne olur acil bakin?

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Bugun 3.gunjm sislikler odem ve gozde kan var . Ama benim canimi cok sikan durum dun aksam kanama gelmesiydi. Su an kanama durmus vZiyette ama sag burun deligimin ucunda kocaman balgam gibi bir pihti duruyor sertlesmis hatta . Burun spreyini sikiyorum sprey ic tarafa ulasmiyor oyle bi katilikta. Doktoru aradim kanama durursa gelmene gerekyok dedi pihti ile ilgili bisey demedi varmi basina gelen

Kanama durmuşsa sıkıntı yok zaten doktorunda söylemiş. Yıkama yağlama yaparak temizleyeceksiniz pıhtıyı kendiniz yapmaya korkuyorsanız doktorunuza gidin temizlesin ama yani bunun için de doktora gidilmez.

Yatar vaziyette sertleşen yere deniz suyunu iyi sıkın, bekleyin. Sonra doktorunuzun önerdiği bir melhem varsa ya da hametan olabilir bana doktorum mavi hametan önermişti onu kulak cubuguyla bolca sürün. Yumusayacaktir.

Bende de oluyordu. Özellikle geceden sabaha bütün burnum kapanıyordu. Benim 3. Haftam ama 5 kere falan kontrole gittiğim işin doktor sağolsun sürekli temizledi. Hatta bugün de gittim bir sonra ki kontrolüm 2 hafta sonra ama bu kabuklanmalar rahatsız ederse gel temizleriz dedi.
Temizlerken dikişlere dikkat edin ama

Kanama yoksa endişelenmeyin tampon çıkartılırken o birikintileride temizlersiniz çıkmazsa.

Kanama dediğiniz net bir kanama mı. Yoksa mukozayla falan beraber gelen pembemsi bir kanama mı.
Bende ilk günler sürekli oluyordu bu pembemsi akan kanama. Hatta gece dudak üstüne hastanede ki gibi tampon yapıyordum. Sabahları da burnum dolu kalkıyordum

Back
X